Girona

Limitacions compartides

Al darrere. El Betis també té problemes a l’eix de la defensa arran de la lesió de Zou Feddal i la sanció de Mandi. El Girona confia a tenir a punt Juanpe perquè formi trio amb Ramalho i Muniesa

El duel de demà al Benito Villamarín estarà marcat per la resposta del Betis –tant de l’equip com de l’afició– després de la golejada rebuda dilluns al camp de l’Eibar (5-0) i per la voluntat del Girona d’allargar la sèrie de jornades sense perdre, ara de quatre després d’haver obtingut 10 punts dels últims 12 en joc. L’estat d’ànim d’uns i altres no té res a veure. Tots dos, en canvi, compartiran limitacions a l’eix de la defensa, després de perdre peces importants.

El Girona ha disputat les últimes cinc jornades sense Pedro Alcalá, que dimarts va ser operat per segona vegada i que haurà de demorar el seu retorn a l’equip. A l’absència del murcià s’hi afegirà demà la de Bernardo Espinosa, que havia participat en els dotze partits de lliga –tots sencers menys el de Butarque– i que solia manar des de la posició més centrada de la defensa. Sense Alcalá ni Bernardo, Pablo Machín tindrà tres centrals justos per visitar el Betis. I això, comptant que Juanpe podrà jugar amb normalitat. Les molèsties musculars que li han impedit entrenar-se amb normalitat aquesta setmana són menors, i el Girona confia que el canari podrà formar part de l’alineació inicial. A més de Marc Muniesa, fix a l’eix, Jonas Ramalho té tots els números de tornar a l’onze. El basc, que començava la temporada com a cinquè central després d’haver-se passat tot l’estiu amb l’interrogant penjat sobre la seva continuïtat, ha jugat tres partits sencers, en aprofitar absències diverses de companys. Com a alternatives, ja sigui d’entrada o amb el partit madur, Pablo Machín hauria de fer algun invent, com ara reconvertir jugadors d’altres posicions. També té possibilitats de ser convocat el central del Peralada Bambo Diaby.

En el Betis, Quique Setién no té ni Zou Feddal ni Aïssa Mandi, els dos centrals titulars amb els quals va començar la lliga. L’exjugador del Vilajuïga és baixa per una afectació al tendó d’Aquil·les que li ha impedit jugar els quatre últims partits. Mandi havia jugat de titular onze dels dotze partits de lliga, fins que dilluns va veure una targeta vermella directa al camp de l’Eibar que li impedirà jugar demà. Mandi, que té doble nacionalitat francesa i algeriana –com el mitjapunta del Girona Farid Boulaya–, ha compartit les últimes jornades amb Jordi Amat, fix des de la lesió de Zou. El maresmenc canviarà demà la parella a l’eix, on el més probable és que Setién ubiqui també el romanès Alin Tosca, que ha jugat quatre partits i pot fer tant de central com de lateral.

ELS CASTIGATS

Bernardo havia jugat tots els partits i Mandi només se n’havia perdut un

AL BETIS

El romanès Tosca, que ha jugat quatre partits, s’entreveu com la parella d’Amat

AL GIRONA

Machín tindrà els centrals justos, si és que Juanpe hi arriba en plenes condicions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)