Girona

Carles Planas puja a l’avió

Convocatòria. El de Sant Celoni és l’única novetat en la llista de divuit homes facilitada ahir per Pablo Machín. L’exjugador del Celta relleva el sancionat Bernardo Espinosa

El Girona es va plantar a Sevilla al vespre després de menys de dues hores en avió. La gran novetat en la convocatòria que Pablo Machín va facilitar al migdia va ser la presència de Carles Planas en el lloc del sancionat Bernardo. Estava cantat que el de Sant Celoni tenia més números que no pas Eloi Amagat, Marlos Moreno o Boulaya, tres jugadors que no tenen perfil defensiu i que van ser els que es van quedar sense pujar a l’avió. Existia la possibilitat que el tècnic convoqués el jugador del filial Bambo, però aquest fet només hauria pres cos si Juanpe no s’hagués recuperat de les petites molèsties que arrossegava i que li van fer perdre’s part d’alguns entrenaments de la setmana.

L’onze tampoc no presenta gaires dubtes. Amb només tres centrals disponibles (Ramalho, Juanpe i Muniesa), la principal incògnita seria saber qui juga al mig, Juanpe o Muniesa. Als carrils, tot indica que els escollits seran Maffeo i Aday. També seria una sorpresa que el tècnic introduís variacions de mig del camp cap endavant: Timor i Granell són favorits per ocupar el doble pivot; Portu i Borja García jugarien unes passes al davant i Stuani seria la referència a dalt.

L’únic canvi que podria plantejar-se Machín seria situar Timor a l’eix de la defensa per intentar no perdre tants centímetres amb les baixes de Bernardo i Alcalá. Si fos així, les portes del mig del camp s’obririen per a Aleix Garcia, que ja ha estat titular en tres partits de lliga, un a Montilivi (contra el Barça) i dos a fora (a Balaídos i Riazor).

L’ONZE

Tot indica que Ramalho sortirà d’inici, llevat que Machín vulgui Timor de central

TRES DESCARTATS

Machín va deixar fora de l’expedició per motius tàctics Eloi, Marlos Moreno i Boulaya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)