Territorial

El Farners vol posar pressió al líder amb un triomf a casa

1a catalana. Els colomencs enceten la jornada rebent el Sant Cugat. La victòria els donaria possibilitats de recuperar el lideratge

El Farners obrirà a les quatre de la tarda la catorzena jornada, un fet que li permetrà recuperar el lideratge si derrota el Sant Cugat i en espera que la Grama, actual primer classificat, jugui demà. El rival passa una crisi de resultats i encadena tres derrotes en la lliga. La majoria de representants gironins disputaran els seus partits demà a les 12 h i a fora de casa. El Lloret vol frenar la caiguda en la classificació al camp del Cardedeu, mentre que el Llagostera també es vol retrobar amb el triomf visitant el Sant Joan Atlètic Montcada. Pel que fa al Banyoles, per retallar distàncies respecte a la zona de permanència necessita sumar a Mollet.

La Jonquera té una bona prova de foc a casa (16h) contra un dels equips potents de la categoria com és la Muntanyesa. El duel entre caiguts de la tercera divisió es preveu interessant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)