El Prat, molt superior

Pocs recursos. Els locals van fer la pitjor actuació de la primera volta

Palamós 0 A.E. Prat 2

PALAMÓS:Quinti, Cano, Botxi, Barrera (Sergio García, 50’), Subi; Uri Vila (Fran Ochoa, 61’), Eppy, Litus, Gerard (Nahuel, 61’); Medina i Bonaventura.A.E. PRAT:Sergio, Fede, Putxi, Ignacio (Poves, 56’), Padilla, Carlos Cano (Manel Raigón, 78’), Javi Lara, Pau Darbra (Jordi Cano, 68’), Diego, Uri Escabrós i Pau Senent.GOLS:0-1 (27’) Padilla. 0-2 (49’) Pau Darbra.ÀRBITRE:Navarro Garcia.T.G.:A Litus, Subi, David Cano, Marc Medina i Bonaventura del Palamós, i a Pau Senent del Prat.

El Palamós va sumar ahir la segona derrota consecutiva en un duel marcat per la falta de recursos, sobretot ofensius, dels locals i la superioritat del Prat. Els de Pedro Dólera no van donar cap opció al Palamós, que va haver de centrar els seus esforços a defensar. El mínim bagatge ofensiu del degà en la primera meitat va ser un xut desviat del debutant Uri Vila en el minut 12 de joc. Abans de la mitja hora de joc, la superioritat del Prat es va traduir amb el primer gol: Ignacio va afusellar el porter Quinti, que va rebutjar la pilota però Padilla, amb el cap, va aprofitar el refús per fer pujar el 0-1 (28’). Només començar la segona part, Pau Darbra va fer bona una assistència de Cano per marcar el 0-2 i acabar amb les esperances locals de puntuar. Un xut a la mitja volta de Bonaventura (66’) que va aturar el porter i dos llençaments desviats en el darrer quart d’hora de joc va ser insuficient per fer trontollar els fonaments defensius d’un rival molt sòlid com és el Prat.