Victòria revitalitzadora

Segona seguida. El Figueres supera el Granollers a domicili en una gran segona part i encadena el segon triomf consecutiu que permet allunyar-se encara més de la zona de descens

granollers 0 figueres 3

GRANOLLERS:Victor Colchero, Mur (Carrillo, 71’), Aimar, Eloi, Ricky, Enric Pi, Felipe Sá, Aleix Arenas (Joel Brey, 60’), Alejandro (Javi Sánchez, 60’), Víctor Díaz i Samu Obeng.FIGUERES:Aroca, Carles Puig, Cunill, Canal (Feixas, 46’), Sergi Romero, Payan, Ferran Grau, Maik Molist, Joan Pons (Pep Chavarria, 74’), Gil Muntadas i Dani Gómez (Pimentel, 46’).GOLS:0-1 (52’) Cunill. 0-2 (57’) Feixas, de penal. 0-3 (79’) Gil Muntadas.ÀRBITRE:Morros Monge.T.G.:Als locals Mur i Ricky; i als visitants Maik Molist i Dani Gómez.PÚBLIC:Uns 150 espectadors.

La setmana passada el Figueres va recuperar el somriure després de retrobar-se amb la victòria a casa contra l’Ascó (3-0) i ahir va acabar de confirmar la reacció sumant tres punts més, aquesta vegada a Granollers (0-3). Els figuerencs van ser contundents en atac en la segona part i van saber aprofitar les mancances defensives d’un conjunt vallesà que viu una molt mala dinàmica per decidir un partit més igualat del que diu el marcador.

La primera part va estar marcada per la igualtat i per la falta d’ocasions. En algunes fases van ser els locals els que van tenir més el protagonisme del partit, però no van acabar de torbar la manera de generar accions de perill. Amb la defensa figuerenca ben ordenada –amb tres centrals–, el Granollers no va estar gens fi en els últims metres. La Unió, que semblava que anava una mica més a remolc, també va tenir arribades aprofitant les errades defensives locals, però no va generar grans ocasions.

L’empat sense gols va ser sens dubte el resultat més just en la mitja part.

Una marxa més

En la represa, el ritme que va imprimir el Figueres al partit va augmentar i els fruits no van tardar a arribar, i és que sense necessitar fer res de l’altre món, els de Chicho van encarrilar el partit ben ràpid. El primer gol va arribar en un córner molt tancat de Joan Pons que va acabar entrant al fons de la xarxa –el col·legiat va donar el gol a Cunill, que si va tocar l’esfèrica gairebé no va desviar la trajectòria. Només cinc minuts després els figuerencs van tornar a colpejar en una gran acció individual de Joan Pons que va provocar un clar penal de Mur. Feixas, amb molta tranquil·litat, va transformar la pena màxima per situar el 0-2 abans de l’hora de partit. Amb el partit encarrilat, els locals van intentar, sense gaire esma, tornar a entrar en el partit, però van continuar sense generar ocasions clares i el Figueres ho va aprofitar per sentenciar en un contraatac de Gil Muntadas que va fer el definitiu 0-3 després de creuar tot el camp.

La dinàmica a fora continua sent bona i aquestes dues victòries reforcen el camí que fem
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del figueres
El Granollers ha estat còmode en la primera part i hem decidit fer un pas endavant, i el primer gol ens ha posat el partit molt de cara

El tècnic local Albert Cámara dimiteix

L’entrenador del Granollers Albert Cámara va presentar la seva dimissió al final del partit per la situació que viu el seu equip, divuitè amb 13 punts, a dos de la permanència: “Algú pensarà que deixo l’equip en una situació difícil i ho sé, però si el que està dins no creu en les coses que es diuen i es fan has de prendre una decisió i has de fer el millor per al club.”