3a divisió FEF

futbol

3a divisió

El Granollers accepta la dimissió d’Albert Càmara

3a divisió. El president Xavier Abolafio i el secretari tècnic, Dani Rizaldos, es van reunir amb el tècnic per arribar a un acord sobre l’acomiadament

La reunió que es va produir a les oficines del Carrer Girona va acabar amb l’adéu d’Albert Càmara de la banqueta del Granollers. El club va acceptar la dimissió de l’entrenador anunciada públicament minuts després de perdre contra el Figueres contra el Figueres (0-3). La ratxa (11 derrotes en els últims 13 partits) i les últimes sensacions que ha deixat l’equip han forçat al propi Càmara a abandonar el vaixell.

El president Xavier Abolafio, el secretari tècnic Dani Rizaldos i el propi Albert Càmara es van reunir ahir a la tarda de manera urgent per valorar la decisió del tècnic: al club li quedava la carta d’intentar convèncer l’entrenador. Però després de conèixer els motius de la dimissió, finalment les tres parts van acordar que el millor era que Cámara abandonés la banqueta vallesana. El tècnic va declarar després del partit que no veia que el seu missatge calés en els jugadors després que l’equip es quedés sense possibilitats de reaccionar davant la golejada del Figueres.

D’aquesta manera, Cámara tanca una etapa d’una temporada i mitja al front de l’equip després que comencés la temporada passada rellevant Antonio Hidalgo. El curs passat, l’equip es va moure durant tot el curs en la zona tranquil·la de la classificació.

El club va comunicar que avui mateix donarà a conèixer el nou entrenador del primer equip.

REUNIÓ

El president i el secretari tècnic van conèixer ahir els motius de la dimissió

RELLEU

El club va confirmar que avui donarà a conèixer el nom del seu relleu

LLOCS DE DESCENS

El Granollers ha perdut 11 dels últims 13 partits i ocupa la divuitena posició
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)