Girona

Condicionats a l’eix

En falta un. Amb Juanpe i Ramalho com a únics centrals a punt, Machín ha de completar la defensa amb Timor, Planas o Maffeo

A part de maleir el desenllaç contra l’Alavés, Pablo Machín ha hagut de rumiar durant tota la setmana com respon als forats que se li han generat a l’eix de la defensa, el gran maldecap un cop perduts per lesió Bernardo i Muniesa, que s’afegeixen a la baixa d’Alcalá. Juanpe, que està amenaçat de suspensió, i Ramalho són els únics centrals purs de què disposa Machín, que haurà de completar el trio de defenses amb un jugador d’una altra posició. En principi, es juguen el lloc David Timor i Carles Planas, que ja han ocupat aquesta posició. El valencià, tot i que la setmana passada es va quedar directament a la graderia després d’haver cobert l’absència de Pere Pons al mig, té teòricament més possibilitats, perquè Machín només ha utilitzat Planas en el primer partit de lliga (al carril) i en els dos de copa. Una altra alternativa seria situar a l’eix Maffeo, fix al carril, i deixar la dreta per a Aday. Tot i les limitacions, és molt poc probable que Machín substitueixi l’esquema de tres centrals per una línia de quatre. Amb dinou jugadors disponibles, el tècnic va prescindir de Boulaya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)