Girona

El Girona guanya el nou duel català (0-1)

Timor decideix. Un gol del central al final de la primera part decideix un partit on l’Espanyol ha tornat a tenir mancances en atac

El Girona s’ha endut la victòria del camp de l’Espanyol en el primer partit de lliga entre els dos equips. Un gol de Timor abans del descans ha fet justícia a una bona primera part dels gironins. En la represa l’Espanyol ha pressionat més, però no ha trobat armes en atac.

En la primera part el Girona ha tingut més presència ofensiva. Amb centrades a l’àrea els de Pablo Machín han generat sensació de perill, però la millor ocasió ha arribat amb un xut potent de Borja des de lluny que ha refusat Pau López. L’Espanyol ha anat a remolc, però Gerard Moreno i sobretot Piatti, també amb un xut de lluny que Bounou ha aturat, haurien pogut marcar pels locals. Just abans del descans el Girona ha rebut el premi que mereixia en un córner que Timor ha empès dins de la porteria després que quedés la pilota solta.

En la segona part el guió ha canviat. El Girona ha fet un pas enrere i l’Espanyol ha jugat més a camp rival, però li ha costat generar ocasions de gol, més enllà de xuts de lluny. La més clara ha arribat en una rematada de cap de Gerard Moreno que Bounou ha refusat amb la punta dels dits. En el 90’, Portu ha estat a punt de sentenciar, però ha xutat al travesser.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)