Girona

david timor

jugador del girona

Timor, central i golejador

El migcampista David Timor va ser l’escollit per Pablo Machín per ocupar la vacant que quedava lliure en el trio de centrals del dibuix clàssic del de Gómara. Amb dos futbolistes per ocupar la seva posició natural al centre de la defensa, Ramalho i Juanpe, el mig de Carcaixent es va haver de posar la granota de treball per adaptar-se a una demarcació clau per als esquemes gironins. Les possibilitats ja esmentades pel mateix Machín eren diverses. Des de posar Maffeo a l’eix i fer entrar Aday a l’onze o, fins i tot, fer servir Carles Planas amb màscara inclosa després del trencament del septe nasal que es va fer en el matx de tornada dels setzens de la copa contra el Llevant. Timor ha viscut una setmana plena de contrastos en l’aspecte futbolístic. Després de superar la lesió en un dit del peu, l’exjugador del Leganés va enllaçar diverses aparicions per tal d’agafar el ritme, ja que la lesió de Pere Pons va obligar Machín a utilitzar el valencià segurament més aviat del que esperava. Les dues titularitats consecutives en la lliga van quedar en no res en el penúltim partit, contra l’Alavés a Montilivi. I és que Timor va passar de la gespa a la graderia, un camí que al RCDE Stadium va fer a la inversa.

L’ahir central del Girona va agafar confiança de seguida. Les primeres accions van ser encertades i segur que van anar meravellosament bé a Timor per oblidar el gust agre de la suplència contra els vitorians. En el minut 2, cop de cap per refusar el perill; dos minuts després, anticipació molt bona a Baptistão. El mig, envalentit, aplaudia i animava els companys després d’un error mostrant implicació i motivació. El de Carcaixent va fer de líder i va tornar a demostrar duresa quan va caler –segurament el col·legiat li va perdonar la targeta groga en el minut 21, però no en el 58 per perdre temps abans de servir una falta en camp propi–. La projecció i el bon afer de Timor van tenir el premi del gol just abans del descans, després de rematar una jugada dins de l’àrea en el servei d’un córner. El mig reconvertit en central va fer esclatar els gairebé 500 aficionats blanc-i-vermells que hi havia a la graderia i també els blanc-i-blaus, desesperats amb el seu equip i indignats amb la pèssima primera part que havien fet.

El futbolista va fer el seu vuitè gol amb la samarreta del Girona, el primer en la màxima categoria. Els altres set els va fer en la seva etapa amb els de Montilivi a segona A, el curs 2013/14. Segurament el dia que menys possibilitats tenia per ser protagonista a la porteria contrària, Timor es va erigir en un dels herois de la gran victòria del Girona a Cornellà.

90
minuts
va jugar el mig a la posició de central esquerre.
gol
de Timor amb el Girona. Set a segona A i el d’ahir.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)