Girona

Pablo Machín

Entrenador del Girona

“Som sobretot un equip i davant l’adversitat tenim recursos”

Pablo Machín es va mostrar orgullós de la resposta del Girona després de les dues garrotades seguides i sobretot amb els condicionants amb què afrontava el partit d’ahir, sense els tres centrals amb què va començar la temporada. L’equip va sortir de Cornellà-el Prat amb un cop d’autoritat que li permet arribar als vint punts. “Això té diverses lectures. La primera és que si haguéssim tingut una mica més de..., digues-ne el que vulguis, en els anteriors partits, estaríem en una posició inimaginable. Estem molt ben col·locats per aconseguir el nostre objectiu, però encara ens resta molt. Continuem sent el mateix equip humil amb carències, però crec que l’equip està mostrant la maduresa que va adquirint a poc a poc. Així segur que podrem aconseguir els nostres objectius.”

El 0-1 va ser la millor resposta als dubtes que s’havien pogut generar i que haurien pogut reaparèixer en una segona part més apagada. “Venint d’on veníem, potser s’ha notat una mica al final. També hem tingut algun moment en què podríem haver recordat vells fantasmes, però ho hem fet bastant bé. Amb les nostres senyes d’identitat, que ens fan ser valents i anar a pit descobert. En general, crec que hem merescut el triomf. Hem demostrat que el que ens ha passat ha estat un accident i que forma part de la part de joc que té el futbol.”

Machín considera que tenir millors números a fora que a casa “diu molt de la manera de competir de l’equip”. “Si sempre tenim com a objectiu mantenir la porteria a zero, avui encara era un repte major. Hem tornat a demostrar que sobretot som equip i que davant l’adversitat tenim recursos. Tant Ramalho com Juanpe ho han fet francament bé, i estic content per Timor. Que en el seu primer partit de central mantinguem la porteria a zero, ens reconforta”, va sentenciar Machín.

ELS FANTASMES

“Hem demostrat que el que ens va passar és un accident i que forma part del joc que té el futbol”

AMB TIMOR A L’EIX

“Que en el primer partit sencer de central deixem la porteria a zero ens reconforta. Hem estat sòlids”

LA IDENTITAT

“Seguim sent el mateix equip humil amb carències, però anem adquirint maduresa”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)