Girona

futbol

girona

Una victòria que esvaeix totes les pors

Cop d’efecte. El triomf deixa el Girona novè classificat a un punt d’Europa, i manté la inèrcia a domicili. La porteria a zero també reforça els gironins

Després de deixar escapar cinc punts en els últims dos partits i passar tota la setmana dubtant del rendiment que podia oferir avui la defensa per culpa de les baixes, la resposta del Girona va ser la millor possible. Victòria que serveix per escalar posicions i allunyar-se del descens, un cop més d’autoritat a domicili i, per fi després d’onze partits, amb la porteria a zero.

Pel que fa a la classificació, la victòria d’ahir ha deixat el Girona –que abans del partit era catorzè– en la novena posició, empatat a punts amb el setè, el Getafe, i el vuitè, el Leganés. A més, el Girona està ara a només un punt del Vila-real, l’últim equip que ocupa plaça europea, i ha ampliat un punt més respecte a la jornada passada la distància amb el descens, situant-se vuit punts per sobre de l’Alavés, divuitè classificat. Amb vint punts, a més, el Girona ja ha arribat a mig camí del seu objectiu de sumar els 40-42 punts necessaris per a la permanència quan només s’han jugat quinze jornades. El més sorprenent és que més de la meitat dels punts (12) els ha sumat a domicili, on ahir va aconseguir la tercera victòria de la temporada. Els de Machín ja són el cinquè millor equip a domicili, només superats pels quatre primers classificats.

Un altre element positiu del partit d’ahir, potser el millor, va ser la resposta en defensa del trio de centrals després dels interrogants despertats. I és que el Girona feia onze partits –nou de lliga i els dos de copa contra el Llevant– que no deixava la porteria a zero. Aquell dia també va ser lluny de Montilvi, en l’empat a zero al camp del Leganés.

BONA ESCALADA

El Girona està empatat a punts amb el setè i el vuitè, i té el sisè a només un punt

UNA MÉS A FORA

La d’ahir va ser la tercera victòria del curs a domicili, on ja ha assolit dotze punts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)