Girona

‘La grada suma’ torna a unir esport i valors

Presentació. El Girona FC i l’Spar Citylift Girona seran a la presentació del projecte avui a l’escola Puig d’Arques de Cassà de la Selva

El Girona FC i l’Spar Citylift Girona seran aquest matí en la presentació del projecte La grada suma, que es farà a l’escola Puig d’Arques de Cassà de la Selva. Des de fa quatre temporades, el Consell Comarcal del Gironès organitza aquesta campanya per conscienciar els nens i nenes d’entre 8 i 12 anys del paper que juguen els aficionats en els esdeveniments esportius i la importància de l’esport en la societat. A través de material didàctic, els joves aficionats treballen a classe la cultura dels valors de l’esport amb l’objectiu d’aprofundir-hi, reflexionar sobre l’ambient que es viu en els esdeveniments esportius i potenciar les conductes apropiades a les graderies, fomentant el respecte cap als rivals i fent que la grada sumi perquè es vegi un bon espectacle en tots els sentits.

El projecte també té una part pràctica i és que un cop s’han treballat els valors de respecte i animació en positiu, els nens i nenes hauran d’elaborar un seguit de material per fer una posada en escena a les graderies dels clubs col·laboradors. Així doncs, l’objectiu final és que els alumnes del Puig d’Arques posin color en algun moment de la temporada a Fontajau, animant l’Spar Citylift Girona, i a Montilivi, amb el Girona FC.

Interacció inicial

La presentació es farà aquest matí (9.30 h) a l’escola Puig d’Arques, on, més enllà dels representants del Consell Comarcal del Gironès i els presidents del Girona FC –Delfí Geli– i l’Spar Citylift Girona –Cayetano Pérez–, també hi haurà un jugador i una jugadora dels equips de futbol i bàsquet. Els nens i nenes ja han començat a treballar en el projecte i avui els faran algunes preguntes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)