Barça B

futbol

barça b

La incògnita Kaptoum

Barça B. El migcampista s’acaba de recuperar d’una lesió al menisc i espera a l’obertura del mercat per veure si el filial blaugrana l’inscriu o si haurà de buscar-se una sortida

El Barça el va deixar sense fitxa perquè l’obertura del mercat d’hivern coincidia amb el termini de finalització de la seva lesió però finalment no va ocupar totes les fitxes disponibles. Wilfried Kaptoum va obtenir l’alta mèdica la setmana passada i s’ha tornat a entrenar amb l’equip de Gerard López després d’una operació al genoll el juny passat i en espera del que pugui passar amb el seu futur. Quan es torni a obrir el mercat, l’1 de gener, al camerunès se li obren dos escenaris: o que el Barça aprofiti la seva experiència (42 partits amb el filial) i li doni un dorsal, o l’alliberi sis mesos abans d’acabar el seu contracte.

“És una molt bona notícia que es recuperi. És d’aquells jugadors que conec bé perquè hi són des que vaig començar. Quan arribi el moment, plantejarem quines opcions hi ha amb el club i amb els seus representants”, va dir Gerard López, que va obrir la porta perquè el jugador es quedi: “Si està al seu nivell físic, pot aportar molt, perquè fa anys que és aquí. Si es queda, en la segona volta ens pot ajudar molt”, hi va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)