Nàstic

Nàstic

Segona divisió A

Objectiu, cinc punts de coixí

Nàstic. Els grana voldrien arribar a l’aturada nadalenca amb un marge confortable respecte a les places d’ascens, un propòsit que obliga a guanyar demà al camp de la Cultural Leonesa

El Nàstic té ara mateix dos punts de marge respecte a la zona de descens, i voldria arribar a l’aturada nadalenca amb un coixí més confortable. Cinc punts seria una xifra satisfactòria, tal com va admetre ahir el tècnic, Antonio Rodríguez, però perquè això sigui possible és indispensable guanyar demà al camp de la Cultural. I és que l’equip de Lleó és, precisament, el primer equip en zona de descens. “Si guanyem, ens allunyarem dels últims i arribarem al Nadal amb una bona renda de punts. I això motiva l’equip”, diu Rodri. Després de jugar demà a Lleó, el Nàstic rebrà en l’últim partit de l’any, el dissabte 23 de desembre, l’Osca.

Rodri té per demà el dubte de Manu Barreiro. El davanter gallec va jugar uns minuts en l’última jornada, contra el Sevilla Atlético, malgrat que arrossegava unes molèsties. Es va arriscar amb ell, tal com admetia ahir Rodri, i durant tota la setmana s’ha entrenat a un ritme inferior a la resta de la plantilla. Si finalment està en condicions de jugar, podria fer parella en l’atac grana amb Uche.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)