2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Toca aixecar-se de nou

2a divisió B. Després de la dolorosa derrota al camp de l’Ontinyent, el Llagostera rep l’Hèrcules (16 h) en l’últim partit de la primera volta amb l’objectiu d’agafar més distància respecte del descens

El Llagostera juga avui l’últim partit de la primera volta de la lliga i vol marxar a les vacances nadalenques amb un bon gust i amb més distància respecte de la zona de descens directe, que ara mateix és a dos punts. És per això que el conjunt llagosterenc, que el cap de setmana passat va encaixar una dolorosa derrota al camp de l’Ontinyent –els d’Òscar Álvarez van perdre per la mínima tot i disposar d’un penal a favor i jugar més d’una hora amb un home més–, té entre cella i cella superar l’Hèrcules avui a casa (a les 16 h). El rival, sisè classificat amb 26 punts, no passa un bon moment –quatre jornades sense guanyar–, però disposa d’una de les plantilles més potents de la categoria i segur que posarà en dificultat els gironins.

“L’Hèrcules és un equip cridat a pujar, però per aconseguir-ho a segona B has de fer les coses molt bé. Ara estan passant una ratxa d’uns quants partits sense vèncer, però tenen una plantilla dissenyada per, com a mínim, jugar el play-off. Tenen alguna baixa important, però això és sempre relatiu, i més en aquest camp”, explica Òscar Álvarez, que també destaca la capacitat d’aixecar-se que ha tingut el seu equip després de diverses patacades anteriors: “Hem demostrat que ho podem fer, però sempre costa aixecar-se, hem de suar de valent en cada partit. És cert que en les derrotes, excepte contra el Sabadell (0-2) i el Mallorca (4-0), sempre que hem perdut ha estat per la mínima, i en els altres partits o hem guanyat o hem empatat, cosa que demostra que competim bé però també que ens falta gol. Així doncs, si en marquem un l’hem de protegir com sigui.”

Finalment, el tècnic va subratllar la importància de consolidar l’equip a casa, on de moment el bagatge és de només nou punts en nou enfrontaments. “Si juguem com en l’últim partit aquí contra l’Atlètic Saguntí, tindrem molt de guanyat, ja que vam competir molt bé i vam demostrar fam de victòria, una cosa que ens va faltar contra l’Ontinyent. Si recuperem això tindrem moltes possibilitats.”

Per al partit d’avui el Llagostera tindrà les baixes d’Esteban, que està sancionat, i també dels lesionats Pitu Comadevall –en l’última jornada va recaure d’una antiga lesió al bessó– i Álex Colorado, que encara no s’ha recuperat al 100% de la inacabable lesió al turmell. Lucas Viale tampoc s’ha entrenat amb normalitat per culpa d’unes molèsties, però en l’entrenament d’ahir encara no estava descartat del tot.

LA PRÈVIA

Si juguem com en l’últim partit a casa contra l’Atlètic Saguntí, tindrem molt de guanyat
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera
Normalment competim bé, però també ens falta gol. Així doncs, si en marquem un l’hem de protegir com sigui

L’ESPERANÇA

El Llagostera vol enllaçar la segona victòria a casa abans de les vacances de Nadal

S’HA DE MILLORAR

Hem demostrat que ens podem aixecar després d’una patacada, però sempre costa i hem de suar de valent en cada partit

UN MAL MOMENT

9
punts
en 9 partits a casa ha sumat aquest curs el Llagostera, que té el descens directe a 2 punts.
4
partits
sense guanyar acumula l’Hèrcules en la lliga (3 punts dels últims 12 en joc).
L’Hèrcules fa uns quants partits que no guanya, però té una plantilla dissenyada per, com a mínim, jugar el ‘play-off’ d’ascens

Ensurt de l’Hèrcules anant cap a Llagostera

L’expedició de l’Hèrcules va tenir ahir a la tarda un greu ensurt a la carretera mentre anava en direcció a Llagostera amb autocar. Quan la plantilla de l’equip alacantí passava per l’autopista que voreja la ciutat de València, a l’altura de Paterna, un camió de gran tonatge va bolcar i el remolc va sortir disparat cap a l’altre cantó del carril, per on venia l’autobús de l’Hèrcules. La ràpida reacció i l’habilitat del conductor al volant van permetre esquivar la part del camió i, superat l’ensurt, la plantilla va poder continuar el viatge fins a terres gironines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)