3a divisió FEF

Sumar tot i les adversitats

3a divisió. El Palamós visita el camp de l’Hospitalet amb la necessitat d’obtenir un resultat positiu en un camp on sempre ha perdut

El Palamós obrirà avui la jornada de tercera amb la visita al camp de l’Hospitalet (a les 17 h). Els de Vicenç Fernández intentaran trencar una mala ratxa històrica, i és que el degà encara no ha guanyat mai al camp de l’Hospitalet, i concretament al camp de la Feixa Llarga sempre hi ha perdut. L’objectiu no serà fàcil, però sí molt necessari, i és que en cas de perdre el Palamós podria acabar la primera volta en descens si demà guanya el Granollers.

Un dels contratemps més importants que es trobarà el degà seran les baixes, i és que avui Vicenç Fernández no podrà disposar de Fran Ochoa, per motius personals, ni del lesionat Gelmà ni dels sancionats Marc Medina i Subi –es perdrà per primera vegada un partit per sanció amb el Palamós–. “A aquestes altures tots els equips comencen a tenir baixes per sanció i és una situació previsible”, assegura el tècnic, que no ho vol fer servir d’excusa. Fernández, però, sí que va recórrer als tòpics, i va assegurar que avui el Palamós “té molt més a guanyar que a perdre”, i és que el tècnic palamosí va assegurar que l’Hospitalet és “un equip pensat per pujar”. Els riberencs –sense l’exjugador del Palamós Agi, que està lesionat– no estan en el millor moment, i és que encadenen cinc partits sense guanyar, amb dos empats i tres derrotes. Tot i això, l’Hospitalet és quart.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)