Girona

José Bordalás

Entrenador del Getafe

“Els punts que han sumat deixen clar de què són capaços”

Aquest migdia a Montilivi es veuran les cares dos equips que comparteixen característiques, com el fet d’haver pujat aquest curs a primera i haver fet una bona arrencada en la competició. D’aquesta situació n’és conscient el tècnic dels madrilenys José Bordalás: “Som dues plantilles que estem en un bon moment i vistes les últimes actuacions de tots dos segur que es veurà un partit molt disputat i també atractiu.” A Getafe, la premsa local encara recorda l’última visita dels blaus a Montilivi el curs passat, que va acabar amb un contundent 5-1 i això encara fa estar més en alerta l’equip del sud de Madrid: “En aquell duel vam tenir poques opcions però en vam aprendre moltes coses. En aquell moment ens va fer mal però ja no hi pensem. Els dos equips hem canviat i el que tenim clar és que hem d’anar a Girona molt concentrats si hi volem obtenir alguna cosa.”

Els perills

Sobre l’equip de Pablo Machín, el tècnic del Getafe José Bordalás va destacar diversos aspectes: “Pressionen molt bé, competeixen amb molta il·lusió i al seu terreny de joc han guanyat equips com el Madrid i ham empatat contra l’Atlético. Els punts que han sumat ja deixen clar de què són capaços.”

Per sobre d’aquests perills però, Bordalás va remarcar les accions d’estratègia: “És un dels equips que ha obtingut més rendiment a pilota aturada. Per tenir possibilitats de guanyar haurem de competir al màxim.”

L’ESTRATÈGIA

“És un dels equips que ha obtingut més rendiment a pilota aturada”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)