3a divisió FEF

L’últim, i a menjar torrons

3a divisió. Després d’una setmana amb la competició aturada pel partit de la selecció catalana amateur, la lliga acabarà la primera volta abans de l’aturada de Nadal

Com una illa, l’última jornada de la primera volta ha quedat envoltada de dues setmanes de descans al darrere i tres al davant. Per això, tots els equips tiraran la casa per la finestra, quant a esforços, per acabar al més amunt possible i no passar-se el Nadal lamentant res. Tot i que en una jornada no es poden esperar miracles.

És el cas del Prat i el Vilafranca, que avui disputen un duel directe després d’una primera volta força irregular. Els de Pedro Dólera han fallat contra rivals directes (Ascó, Espanyol B i l’Hospitalet) però no es poden permetre més ensopegades, i menys al Sagnier. “A falta del partit de demà, poso un bé a la primera volta de l’equip”, diu Dólera, que també admet la dificultat de la categoria. El Vilafranca, en canvi, no pot estar gaire content malgrat haver redreçat el rumb; el seu inici va ser molt dolent i ara es troba batallant amb mitja lliga per una plaça en el quart lloc.

L’Espanyol B es pot convertir en l’únic equip de tota la categoria que acabi la primera volta sense haver caigut derrotat, en espera del que faci el Calahorra. La Pobla de Mafumet manté l’esperança de ser el primer de fer caure el gegant blanc-i-blau i oposarà resistència perquè necessita el triomf per mantenir-se actiu en la lluita per la promoció d’ascens. “Volem arribar al Nadal amb bones sensacions, amb una primera volta que és històrica, acabar amb tres punts més, sense cap derrota i d’ampliar una mica més l’avantatge perquè la segona volta serà molt complicada pel calendari”, explica el tècnic de l’Espanyol B, David Gallego.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)