2a divisió FEF

Volen assaltar Formentera

2a divisió B. El Peralada ha de sumar els tres punts a Formentera (12 h) per, si els resultats acompanyen, acabar la primera volta fora del descens. Bambo i Joel tornen a la convocatòria

El Peralada visita aquest migdia (12 h) el camp del Formentera amb la necessitat de guanyar el segon partit de la temporada fora de casa, i és que els xampanyers encadenen tres partits sense guanyar. Amb disset punts sumar-ne tres en l’últim partit de la primera volta seria importantíssim per evitar que la distància amb la permanència es fes més gran. De fet, guanyant, els xampanyers podrien sortir del descens si l’Atlètic Balears no s’imposa al camp de l’Ebre. “Va sent hora de convertir les bones sensacions de les últimes setmanes en resultats i tornar a guanyar per retallar punts una altra vegada”, assenyala el tècnic del Peralada Arnau Sala.

Amb tothom a punt

La millor notícia per al Peralada és que excepte Draman i Suárez, lesionats de llarga durada, Arnau Sala podrà disposar de tots els jugadors després que Bambo i Andzouana s’han recuperat de les seves lesions i Joel ja ha complert la sanció de dos partits. D’aquesta manera el Peralada podrà fer servir totes les armes per treure els tres punts d’un camp petit i difícil on el Formentera fa set partits que no perd. “És un equip que a banda d’estar en un bon moment de forma destaca sobretot pel fet de ser molt i molt físic i que sempre defensa bé; per això costa molt fer-li ocasions. Haurem de ser contundents a les dues àrees i aconseguir deixar la porteria a zero, que és el que hem fet sempre que hem guanyat”, analitza el tècnic.

LA PRÈVIA

El Formentera és un equip molt físic i costa molt generar ocasions. El camp petit condicionarà
Arnau Sala
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)