2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Poc premi per al Badalona

Ocasions visitants. El conjunt escapulat marxa descontent amb el punt obtingut perquè va disposar d’ocasions més clares

valència m. 0 badalona 0

VALÈNCIA MESTALLA:Bernad, Salva, Álvaro Pérez, Zotko (Guillamón, 40’), Centelles, Fran Villalba, Valero, Miki Muñoz, Jordi Sánchez (Fran Navarro, 63’), Rafa Mir i Álex Blanco.BADALONA:Morales, Parera, Robert, Juanjo, Héctor, Maestre, Adri Rivas (Rubén, 57’), Toni Lao, Serramitja (Marc, 64’), Kevin i Néstor (Enri, 86’).ÀRBITRE:Chavet García.T.G.:als locals Salva Ruiz, Álex Blanco, Jordi Sánchez i Guillamón; als visitants Parera, Kevin, Héctor, Robert i Néstor.PÚBLIC:uns 600 espectadors a l’Antonio Puchades.

El Badalona va sumar el quart empat en cinc partits i el segon consecutiu però va acabar descontent tot i esgarrapar un punt a un rival directe a domicili. El conjunt de Manolo González, que arribava molt tocat per les baixes, va merèixer més perquè es va defensar i no va provocar gaires ocasions del València i perquè al contraatac va tenir les millors ocasions. Especialment, ja en el segon temps, un un contra un de Marc Serramitja que el davanter va enviar lleugerament desviat. El València ho va intentar però només es va poder apropar a Morales a pilota aturada en un córner i en una falta lateral que no van suposar cap maldecap per als escapulats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)