2a divisió FEF

Una imatge preocupant

Inoperants. El Llagostera fa un dels pitjors partits de la temporada i perd per la mínima a casa contra l’Hèrcules

llagostera 0 hèrcules 1

LLAGOSTERA:Marcos, Chica, Lucas Viale (Moha, 45’), Fuster, Maynau, Pol Gómez (Chele, 67’), Carbó, Leo, Guichón, Gavilán i Gabarre.HÈRCULES:Falcón, Juanjo, Samuel, Pol Bueso, Connor, Checa, Navarrete, Salinas, Chechu (Tarí, 67’), Óscar Díaz i Carlos Fernández (Adrià Vilanova, 67’).GOLS:0-1 (33’) Carlos Fernández.ÀRBITRE:Baiges Dones.T.G.:als locals Guichón, Fuster, Carbó i Leo; i als visitants Checa, Chechu, Carlos, Samuel i Falcón.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 300 espectadors al municipal de Llagostera.

Partit per oblidar del Llagostera, que va ser superat clarament per l’Hèrcules a casa i fa un nou pas enrere en les aspiracions d’allunyar-se de les places de descens. El conjunt visitant es va avançar amb un gol de Carlos Fernández en la primera meitat (33’) que li va valer el triomf –en el segon acte els de Claudio Barragán van estar a punt d’ampliar distàncies en més d’una ocasió–, mentre que el Llagostera , totalment inoperant en atac, va ser incapaç de capgirar el resultat.

El partit va començar com gairebé tots al municipal, amb els dos equips imprecisos i abusant de la passada llarga. D’ocasions no n’hi havia, tot i que era l’Hèrcules l’equip que més inquietava la porteria rival, mentre que al Llagostera li costava Déu i ajuda enllaçar dues passades seguides. A poc a poc els blaugrana van anar corregint posicions i connectant amb els puntes, amb un primer cop de cap de Gavilán que va anar massa alt. Poc després l’Hèrcules va marcar el 0-1 després d’una gran assistència de Chechu que va aprofitar Carlos per definir tot sol davant Marcos (33’). Després del gol el Llagostera va intentar fer un pas endavant, però els gironins van continuar espessos i el partit va arribar al descans amb un mínim avantatge per als alacantins.

No hi ha manera

En l’inici de la segona part el Llagostera va apujar línies i va tenir el gol a prop en una jugada que Moha no va aconseguir endreçar dins la porteria. Gavilán també ho va intentar sense fortuna amb el cap, però els minuts anaven passant i el marcador no es movia. L’Hèrcules cada vegada reculava més per intentar conservar el resultat –tot i així Navarrete i Tarí van tenir el 0-2 a les seves botes–, mentre que els d’Òscar Álvarez ho intentaven més amb el cor que no pas amb el cap i van acabar claudicant, incapaços de fer mal en atac.

ELS VESTIDORS

Hem fet un partit molt dolent en molts aspectes, ens hi jugàvem la vida i no ho ha semblat. Hem regalat la primera meitat i el gol

LA PRIMERA PART

No hem tingut capacitat de reacció. Tot l’equip haurà de fer un pas endavant per revertir-ho
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera

EL SEGON ACTE

Chechu va assistir Carlos en el 0-1 de l’Hèrcules (33’), que va ser molt superior
El Llagostera va continuar inoperant i va ser incapaç de fer mal en atac

Raúl Fuster, de central

Per al partit d’ahir el Llagostera tenia les baixes dels lesionats Pitu Comadevall i Álex Colorado i del sancionat Esteban. Per cobrir la vacant del central el tècnic Òscar Álvarez va optar per recol·locar Raúl Fuster –normalment lateral esquerre– a l’eix de la defensa, tot i que també tenia disponibles Oriol Ayala i Pol Gómez, que en l’inici va entrar a l’onze jugant davant de la defensa. Fuster va formar parella de centrals amb Lucas Viale, que tot i arrossegar molèsties a l’esquena va poder jugar d’inici, encara que només va durar mitja part damunt del terreny de joc. En el seu lloc va entrar el davanter Moha i va recol·locar Pol Gómez a la posició de central, fins que va ser substituït i va cobrir el seu lloc Javi Chica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)