Primera divisió

Un gol de Stuani dona la victòria al Girona

Tres punts més. El Girona supera el Getafe gràcies a un gol matiner de Stuani i continua amb la bona dinàmica que el deixa una jornada més en la part alta de la classificació

El Girona no frena. Els de Pablo Machín han guanyat al Getafe (1-0) un d’aquells partits on un petit detall decanta la balança. Aquest detall, com gairebé sempre en el Girona, es diu Stuani, que ha donat la victòria amb un gol de cap molt matiner.

El partit no ha pogut començar millor pel Girona. En el minut 5 Stuani ha avançat els gironins rematant de cap una centrada amb la dreta de Mojica. Ha estat gairebé l’únic que ha passat en una primera part sense un dominador clar i amb molt poques ocasions pels dos equips.

En la segona part el guió del partit ha estat idèntic que en la primera. Els dos equips han estat espessos en els últims metres i els dos porters han viscut molt tranquils. El Getafe ha tingut més el domini i ha viscut la major part del partit en el camp del Girona, però ni així ha aconseguit superar una defensa gironina molt segura i ordenada. Les disputes i les picabaralles han anat consumint els minuts fins al xiulet final que ha donat els tres punts a un Girona que es manté en un gran estat de forma.