L’Espanyol B, un sobirà absolut

3a divisió. El filial blanc-i-blau va tancar una primera volta històrica, en què no ha perdut, imposant-se a la Pobla

la pobla maf. 1 espanyol b 2

LA POBLA DE MAFUMET:Perales, Valentín, Daniel, Ferrer, Roger, Gimeno, Pol (Roger, 71’), Vilanova, Ballesteros (Sergi, 79’), Rayco i Riad.ESPANYOL B:Edu Frias, Pipa, Pedrosa, Salto, Lluís, Pol Lozano, Víctor, Álex Lópe, Joselu (Max Marcet, 75’), Doncel (Moha, 69’) i Puado (Cristo, 83’).GOLS:1-0 (18’) Rayco. 1-1 (52’) Pol Lozano. 1-2 (85’) Max Marcet.ÀRBITRE:Gòdia Soler.T.G.:als locals Gimeno i Figueras; i als visitants Puado, Pol Lozano, Pipa i Max Marcet.

L’Espanyol B va tancar ahir una primera volta històrica, en què ha sumat més punts que mai ningú (51), amb una victòria que el manté invicte. El conjunt que entrena David Gallego, a més, va imposar-se fent front a un resultat advers, cosa a la qual no està gens acostumat. Pol Lozano i Max Marcet van capgirar en el segon temps la diana inicial de Rayco.

En el primer temps cap dels dos equips no va ser capaç de generar gaires ocasions de perill, però la Pobla va aprofitar-ne una per avançar-se. En el 18’, Rayco va caçar una centrada des del córner i va sorprendre Edu Frias. El gol local va fer esperonar l’Espanyol B, però ja en la segona part, que és quan va pressionar més el filial del Nàstic. Així, en els primers compassos després de la represa, Pol Lozano va establir l’empat etzibant un xut des de fora de l’àrea. Amb l’1-1 els dos conjunts van disposar de bones ocasions per decantar la balança i, qui ho va fer finalment, va ser l’Espanyol B, que va marcar el gol de la victòria quan faltaven cinc minuts per al final. Max Marcet va aprofitar una passada a l’espai per batre Perales.