Girona

El protagonista

Aleix García

Aleix Garcia s’apunta a la festa

Ordenat, treballador, solidari, passador i constant. Aquests són alguns dels adjectius que poden definir millor el partit que va fer ahir el migcampista del Girona Aleix Garcia contra el Getafe. El d’Ulldecona va ser l’escollit per Pablo Machín per substituir al mig del camp el sancionat Pere Pons. Ja des dels primers minuts, Aleix no es va amagar. Sempre demanant la pilota, el mig va donar una lliçó de futbol al primer toc, sempre trobant la millor opció i associant-se amb els seus companys. El jugador cedit pel Manchester City va aprovar amb nota el seu particular examen, i és que, per als jugadors que no estan tenint gaires oportunitats, cada titularitat o aparició damunt el terreny de joc és una prova per superar i així demostrar al tècnic que poden acumular més minuts. Aleix va completar tot el partit després de participar en només sis minuts en les darreres sis jornades de lliga. Sense continuïtat des de fa setmanes, el tarragoní va camuflar a la perfecció la falta de ritme amb constància i intel·ligència en cada una de les accions. Aleix Garcia va treballar d’allò més al mig del camp i va bascular juntament amb Granell per evitar que l’equip es dividís: “Sabíem que seria un partit complicat. Ha estat molt aspre, amb faltes, pèrdues de temps, etc. Estic content pel resultat i amb més ànims per continuar treballant i ajudar l’equip a sumar punts contra l’Eibar. M’he sentit molt bé. Sabia que seria un partit complicat per a mi ja que no havia jugat amb regularitat”, deia Aleix Garcia, que afegia a la zona mixta: “He fet un bon partit i he ajudat l’equip tant com he pogut. El tècnic decideix i sempre estic a la seva disposició. Avui m’ha sortit bé i intentaré continuar entrenant-me al màxim per continuar gaudint d’oportunitats” comentava el d’Ulldecona, content pel rendiment que va mostrar en el partit contra el Getafe.

Aleix Garcia va forçar les dues primeres targetes grogues del Getafe de la mateixa manera. Fer fàcil el que sembla complicat, amb dues retallades excel·lents als seus marcadors, van injectar positivisme i optimisme, les bases de la bona actuació del migcampista, que arran de la baixa de Granell per acumulació de targetes en el proper partit del Girona a Eibar, dijous a les 19.30 h, podria tenir una altra oportunitat per jugar. La recuperació de Bernardo Espinosa, però, podria fer avançar la posició a Timor i tapar de nou la projecció i el bon moment d’Aleix, un jugador que demostra tenir alguna cosa diferent.

90
minuts
va jugar ahir Aleix Garcia
6
minuts
havia acumulat el mig els últims sis partits
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)