Territorial

La Jonquera mana

1a catalana. Els de Joan Mármol superen el Farners gràcies a un gol de Moñino i s’acosten a la zona noble

la jonquera 1 FARNERS 0

LA JONQUERA:Manzano, Sebas Galles (Fran Pérez, 46’), Gabernet (Albert Genís, 46’), Genís, Masó, Moñino, Tidiane (Bech, 75’), Guillem Cornellà, Cristian, Javi Revert (Jorge Torres, 62’) i Álvaro (Pujadas, 89’).FARNERS:Blanquera, Adrià Salas, Pitu Riart, Muniesa, Fajardo, Jose Martínez (Parals, 75’), Toni Rossell, Joel Salas, Negre, Gerard Gómez i Parcet.GOLS:1-0 (86’) Moñino.ÀRBITRE:Van Esso Castellet.T.G.:al local Tidiane; i als visitants Parcet, Parals, Negre i Fajardo.

La Jonquera es va endur el duel directe entre equips de la demarcació gràcies a un gol de Moñino a les acaballes, que serveix per deixar els jonquerencs molt a prop de la segona posició. El Farners, en canvi, tot i mantenir-se en la tercera posició ja encadena tres derrotes.

Els selvatans van començar millor el partit i Jose Martínez hauria pogut obrir el marcador, però el seu xut va acabar al travesser. A poc a poc els locals es van anar trobant més còmodes i van agafar el domini del partit tot i que tampoc van trobar el camí del gol. En la represa la igualtat es va mantenir i el partit va ser vibrant, amb ocasions per als dos equips. Jose Martínez va fer lluir-se Manzano en més d’una ocasió i Álvaro també va fregar el gol a l’altra porteria, però els locals van haver d’esperar al final. Moñino va fer una centrada xut en una falta lateral que es va enverinar fins que va botar davant de Blanquera i es va colar al fons de la porteria per donar la victòria i tres punts d’or a la Jonquera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)