2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Les dues cares de l’Olot

Guanya la dolenta. L’equip de Raúl Garrido s’empetiteix en la primera part i l’Elx ho aprofita per encarrilar el partit (2-0). La millora en el segon temps, amb un gol inclòs, no va tenir premi

Elx 2 olot 1

ELX:José Juan; Tekio, Primi, Verdú, Edu Albacar; Manuel Sánchez, Benktib, Javi Flores (Provencio); Collantes (Sory), Nino (Calero) i Benja.OLOT:Ginard; Jose, Barnils, Carles Mas; Blázquez, Masó, Roger (Uri, 46’), Guzmán; Hèctor, Nacho (Alfredo) i Marc Mas.GOLS:1-0 (27’) Manuel Sánchez. 2-0 (40’) Benja. 2-1 (78’) Masó.ÀRBITRE:Ruiz Aguilera.T.G.:als locals Benktib, Manuel Sánchez, Collantes i Benja, i al visitant Roger.T.V.:al local Iván Sánchez, que estava a la banqueta.PÚBLIC:5.476 espectadors al Martínez Valero d’Elx.

Hauria estat massa bonic. Sumar la segona victòria consecutiva al Martínez Valero i marxar de vacances aprofitant les derrotes del Llagostera, l’Atlètic Balears i el Peralada hauria deixat l’Olot a un pam de la salvació. Els olotins ho sabien, però no van saber demostrar-ho al camp. La intimidació de l’escenari i del rival es va imposar a la il·lusió i a la convicció de poder-hi guanyar.

L’Elx va ser millor només en la primera part, però en va fer prou per assegurar els tres punts. Josico va celebrar la primera victòria el dia que Raúl Garrido va lamentar la seva primera derrota. L’efectivitat, per variar, va decantar la balança. Els il·licitans van dominar clarament la possessió de la pilota durant el primer temps, però només van xutar dues vegades entre els tres pals. Van ser els dos gols. El primer, en el minut 27, va arribar per culpa d’un córner mal defensat. La defensa de l’Olot no va desviar bé una centrada tancada, la pilota va quedar morta a l’àrea petita i Manuel Sánchez, que passava per allà, la va empènyer al fons de la porteria (1-0).

El 2-0 no va trigar a caure. Quan l’Olot intentava refer-se del primer cop de l’Elx, una pèrdua en la sortida de pilota de Blázquez va provocar una triangulació ràpida dels locals que va acabar amb la passada de la mort de Nino cap a Benja, que no va fallar (40’).

La reacció

El partit feia pujada, però rendir-se no era una opció. L’Olot tenia tota la segona part per endavant i va sortir decidit a aprofitar-la. Amb el canvi ofensiu d’Uri per Roger, va deixar els complexos de banda, va esvair la por i es va posar a jugar. La quota de possessió va augmentar i l’Elx, més conservador, li va cedir terreny. Un gol de cap de Jordi Masó, després del refús d’un travesser d’una altra rematada de Jose, va fer entrar els olotins en el partit. Era el 78’ i el temps se’ls tirava a sobre. Semblava que el rellotge corria més de pressa i que amb prou feines es jugava. El partit s’aturava constantment, l’Elx demanava l’hora, la seva afició, empipada, xiulava i li posava pressió, i l’Olot s’abocava a l’atac. Alfredo va tenir l’ocasió més clara, però no es va atrevir a xutar.

No estic content amb la primera part, hem jugat amb por. Em quedo amb la segona; llavors hem estat l’equip que volem arribar a ser
Havíem treballat bé el partit i estàvem convençuts que podíem guanyar. Amb el 0-0 ja vèiem que no estàvem bé, no sabem per què
Sento ràbia ja que tenim la sensació que hem perdut una bona oportunitat per retallar distàncies
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot

Primera derrota amb Raúl Garrido com a entrenador

L’Olot va encaixar ahir la primera derrota de l’era Raúl Garrido com a entrenador de la primera plantilla. El tècnic valencià va agafar l’equip en la quinzena jornada. Els tres primeres enfrontaments van acabar amb empat –a Formentera (1-1), contra el Mallorca a casa (0-0) i al camp del València Mestalla (1-1)– i el quart amb victòria al municipal contra el Lleida Esportiu (2-1). En el cinquè duel de Garrido a la banqueta va arribar la primera derrota, la vuitena dels olotins coincidint amb la fi de la primera volta.

Garrido va apostar per un onze de nou amb una línia de tres centrals formada per Jose, Barnils i Carles Mas i dos carrilers ofensius amb Blázquez i Guzmán. El doble pivot el van formar Roger Vidal i el golejador olotí en la tarda d’ahir Jordi Masó amb Hèctor Simón i Nacho Pérez davant seu com a mitjapuntes i Marc Mas com a única referència ofensiva. Els canvis respecte al partit contra el Lleida van ser dos: Barnils per Bigas i Hèctor per Uri Santos.