futbol

3a divisió

Ferreira rescata el Terrassa

3a divisió. El Terrassa aconsegueix un punt ‘in extremis’ en l’últim minut en un partit amb tres gols procedents de córners

terrassa 2 castelldefels 1

TERRASSA:Ortega; Dani Sánchez, Valls, Pallàs (David López, 58’), Guti, Àlex Fernández (Guzmán, 58’), Jonathan Ferreira, Raúl Torres (Daisuke, 80’), Carreón, Puchades i Civil.CASTELLDEFELS:Manu Martín; Juanito, Castillo, Kilian, Joel Coch, Bermu, Pedro Bilbao, Kevin, Aumatell (Joan, 80’), Joan Gibert (Santi Triguero, 74’) i Joel Lasso (Enric Vega, 67’).GOLS:1-0 (27’) Puchades. 1-1 (78’) Bermu. 2-1 (90’) Ferreira.ÀRBITRE:Bureu Méndez.T.G.:Civil; i als visitants Juanito, Gibert, Aumatell.PÚBLIC:uns 350 espectadors.

El Terrassa va haver d’arremangar-se, suar i patir per derrotar, en l’últim minut (2-1), un Castelldefels que a punt va estar d’ennuegar-se-li. Va ser un partit que els egarencs van començar dominant, però que, malgrat el gol inicial de Puchades, en la sortida d’un córner, poc abans de la mitja hora de joc, se li va acabar complicant més del compte. El Castelldefels tenia clar quin guió de partit havia de seguir. Primer va resguardar-se, i no va alterar els plans malgrat encaixar un gol. Amb el pas dels minuts, va refredar un ambient ja de per si prou gèlid que va agafar tensió quan un vell conegut, Bermu, va igualar les forces a deu minuts del final, també en un córner. Els egarencs havien generat algunes ocasions, encara que poques de perill, i sempre havien topat amb un inspirat Manu Martín. Quan semblava que els visitants podien esgarrapar un punt, però, Ferreira, també en un córner, va treure l’amargor del cos dels locals en rescatar un triomf que manté el Terrassa cinquè.