2a divisió FEF

Final a la ratxa de quatre victòries del Cornellà

2a divisió B. El Saguntí, seriós i eficient, fa la diferència contra el conjunt verd, que va intentar reaccionar però no va arribar a temps

cornellà 1 atl. saguntí 2

CORNELLÀ: Craviotto; Pere, Valentín, Edgar, Maureta (Borja, 72’); Gómez, Reche (Cortés, 45’), Pep Caballé (Marc Caballé, 45’), Néstor, Fito Miranda; i Enric.ATLÈTIC SAGUNTÍ: Lluna; Gámez (Escudero, 84’), Rafa, Marín, Òscar (Kata, 75’); Quesada, Fas (Gallego, 61’), Julià; Pau, Gilabert, Fluixà.GOLS:0-1 (20’) Gámez. 0-2 (33’) Julià. 1-2 (88’) Borja.ÀRBITRE: González González.T.G.:Al local Pere i als visitants Fluixà i Gilabert.PÚBLIC: Uns 400 espectadors al municipal de Cornellà.

Amb eficiència i seriositat, l’Atlètic Saguntí va acabar amb la segona millor ratxa de victòries del Cornellà en la segona B. Els de Jordi Roger no van tenir el dia i van sucumbir contra un rival que s’afegeix a la festa de candidats a la promoció d’ascens.

L’Atlètic Saguntí va començar el partit amb molta intensitat i això va passar factura al Cornellà, que es va veure superat pels de David Gutiérrez en els primers minuts. Així va ser com, en el minut 20, i després d’una molt bona acció individual, Gámez va marcar el primer gol de la tarda. A partir d’aquí, els verds no van reaccionar i van tenir alguna tímida aproximació sense perill, fet que van aprofitar els visitants per continuar sent superiors. En el minut 32, després d’un xut creuat, Julià va superar Craviotto i va establir el 0 a 2 al marcador.

Després de la represa, el Cornellà va sortir a marcar, però va ser l’Atlètic Saguntí que va tenir l’acció més perillosa en els primers minuts del segon temps, amb un fort xut de Fas que Craviotto va rebutjar a córner. Passaven els minuts i el Cornellà no aconseguia reduir distàncies al marcador i els de Sagunt creaven perill pràcticament en cada aproximació sobre l’àrea del Cornellà. A punt va estar el conjunt vermell de sentenciar en el 66, després d’enviar una pilota fregant el pal. Quan els locals ho estaven intentant amb més cor que cap, va arribar el gol de Borja per mantenir les esperances d’empat. Poc després, Enric Gallego va estar a punt de marcar, però el seu remat el va rebutjar un defensa visitant i el marcador no es va moure.