3a divisió FEF

Bonaventura, baixa en el Palamós

3a divisió. La direcció esportiva del club va comunicar al davanter que no compta amb ell amb vista al segon tram de la temporada. El degà farà més moviments en la plantilla per intentar reforçar l’equip i sortir de la zona baixa de la taula

Tal com van anunciar l’entrenador Vicenç Fernández i el president just després de l’últim partit de lliga, el Palamós vol aprofitar l’aturada nadalenca per reestructurar la plantilla i intentar sortir de la zona baixa fent alguns moviments. El primer, però, ha arribat en forma de baixa i ha afectat un dels futbolistes més utilitzats de l’equip en el primer tram de temporada, el davanter Marc Bonaventura. De fet, el banyolí ha participat en quinze de les dinou jornades disputades fins ara, ha superat el miler de minuts al terreny de joc i amb quatre dianes és el segon màxim golejador del Palamós darrere de Marc Medina, amb set. Pel que fa al rendiment golejador, però, Bonaventura va marcar els seus últims gols –van ser dos–, en el partit del 5 de novembre contra el Cerdanyola. Amb aquesta baixa, Marc Bonaventura tanca una etapa de gairebé un any al Palamós, ja que va aterrar al club en el mercat d’hivern del curs passat.

Calen reforços

La decisió de prescindir de Bonaventura reforça encara més la voluntat ja expressada pel cos tècnic d’incorporar diversos futbolistes en diferents posicions al camp. Les prioritats ara mateix serien un davanter, un pivot defensiu i un central. El Palamós és ara mateix dissetè classificat, a dos punts de la zona de descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)