3a divisió FEF

Moviment a Palamós i a Figueres

3a divisió. Després de donar la baixa a Narcís Barrera – el vol el Granollers– els palamosins estan interessats a recuperar Oriol Ayala, que no té lloc en el Llagostera. Un altre expalamosí, Marc Bonaventura, podria tornar a Vilatenim

Els dos equips gironins de tercera divisió, el Palamós i el Figueres, continuen actius i atents en el mercat de fitxatges d’hivern per tal d’acabar de confeccionar la plantilla amb vista a la segona volta del campionat. Pel que fa a l’equip palamosí, recentment va donar la baixa a Narcís Barrera –el polivalent jugador interessa diferents equips, com per exemple el Granollers– i uns dies abans a Marc Bonaventura, que precisament podria tornar al Figueres, que busca un davanter centre després de prescindir dels serveis de Dani Gómez.

Les baixes de Barrera i Bonaventura –a l’octubre també va anar-se’n un altre dels pesos pesants de l’equip, com era Guillem Cornellà– podrien no ser les darreres en el club degà de Catalunya, que també té pensat reforçar la plantilla en més d’una posició per intentar treure l’equip de la zona baixa de la taula. En aquest sentit, un dels jugadors que interessen és Oriol Ayala, exjugador del Palamós les dues darreres temporades i a qui el Llagostera ha obert la porta després de no entrar en els plans d’Òscar Álvarez. Aquest curs el defensa ha jugat 449 minuts en sis partits de lliga i ha marcat un gol.

A més d’Ayala, el club palamosí també hauria contactat amb altres jugadors, com és el cas de Mamau, migcampista de la Jonquera (1a catalana).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)