3a divisió FEF

El Palamós té lligat el defensa Mario Cardete

3a divisió. El club palamosí també ha insistit per Oriol Ayala (Llagostera), però el futbolista podria apostar per anar al Reus B

El Palamós vol accelerar tant com sigui possible l’arribada dels nous reforços que han de reflotar l’equip a la segona volta del campionat. En aquest sentit, el club palamosí, que espera que el president, Joan Pau Pérez, torni de viatge per desencallar algunes operacions, té molt encaminat el fitxatge de Mario Cardete, polivalent defensa que arribaria procedent del Sabadell B –el jugador també entrena habitualment amb el primer equip arlequinat– i que fins i tot podria realitzar avui el seu primer entrenament a les ordres de Vicenç Fernández.

Paral·lelament a Mario, un altre futbolista que el Palamós està molt interessat a recuperar és Oriol Ayala, tot i que el jove jugador del Llagostera –pot jugar de central i també de pivot defensiu– podria finalment acceptar la proposta que té del Reus B (3a divisió).

L’ESPEREN

Mario, procedent del Sabadell B, podria fer avui el seu primer entrenament
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)