3a divisió FEF

El Palamós ha de posar una marxa més a Reus

3a divisió.En l’inici de la segona volta, l’equip de Vicenç Fernández té clar que ha de sumar de tres en tres per escalar llocs en la classificació

Comença la segona volta a tercera divisió i el Palamós ho fa marcant la permanència des del dissetè lloc i amb dos punts de marge respecte als llocs de descens. La tendència amb què l’equip va tancar el 2017 –tres derrotes consecutives– fa estar en alerta l’entrenador palamosí, Vicenç Fernández, i tota la plantilla: “Hem d’aconseguir la victòria sigui com sigui. És molt important per no complicar-nos massa. En aquesta segona volta hem de capgirar la tendència negativa dels últims partits de la primera volta”, diu el tècnic.

El repte immediat és la visita al camp del Reus B, un equip jove però amb molt potencial, tal com explica Vicenç Fernández: “Tenen jugadors de qualitat i amb molta motivació, ja que lluiten per fer-se un lloc en la primera plantilla del Reus a la 2a divisió A.” En la primera volta, el resultat va ser 0-0.

Per intentar aconseguir tres punts vitals en territori reusenc, el Palamós no podrà comptar amb dos jugadors sancionats: Litus i Botxi. La baixa del segon pot obrir les portes de la titularitat a la gran novetat de la convocatòria, el central fitxat recentment del Sabadell B Mario Cardete.

LA PRÈVIA

En la segona volta hem de capgirar la mala tendència del tram final de la primera volta
Vicenç Fernández
entrenador del palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)