Nàstic

Repte enorme a Vallecas

Nàstic. El conjunt grana visita el complicat feu del Rayo amb l’objectiu d’oblidar les dues derrotes amb què va tancar l’any i començar el 2018 amb una victòria que el reactivi

El Nàstic va tancar l’any encadenant dues derrotes que deixen més dubtes que certeses. A l’equip grana li està costant moltíssim trobar una línia regular i positiva de resultats i és l’equip que marca la permanència, només 1 punt per sobre del Barça B, que ja ocupa una d’aquestes places que ningú no desitja. L’objectiu, amb tot, és ben senzill: començar el gener agafant confiança amb una victòria. El repte, però, és enorme. I és que, a les males sensacions amb què l’equip va marxar a les vacances, s’hi suma el fet que toca visitar un d’aquells estadis que fan por: Vallecas. Allà, hi espera un Rayo que encadena vuit partits com a local sense perdre, amb un bagatge impecable: 20 punts de 24 possibles. Aquesta ha estat una de les claus que han permès a l’equip entrenat per Míchel estar batallant per l’ascens directe. De fet, l’objectiu dels de la franja vermella és aconseguir 3 punts per mirar d’assaltar la segona posició. Vaja, que sobre la gespa de Vallecas s’hi veurà un partit de contrastos entre dos equips que viuen moments antagònics.

Maldecap amb les baixes

Un dels principals handicaps que té el Nàstic són les lesions. Rodri en té unes quantes que condicionen força, ja que són de futbolistes importants. A la zona ofensiva és on hi ha més jugadors tocats. Jean Luc, Stephane Emana i Uche no estaran disponibles. En la mateixa situació es troben el defensa Djetei i els mitjos Omar i Sergio Tejera. A aquests noms, s’hi ha de sumar els centrals Bruno Perone i Carlos Blanco, als quals el tècnic ha deixat fora per motius tècnics. De fet, no ha comptat amb ells però sí que ho ha fet amb el central del filial De Nova. I és que una de les darreres incorporacions, el defensa César Arzo, encara no pot viatjar ja que no té el transfer a punt. La principal novetat de la convocatòria és el mig acabat de signar Javier Matilla, que ja té la fitxa tramitada. Rodri, amb tot, espera que la feina feta darrerament comenci a donar fruits: “Fa tres mesos que treballem i és el moment de recollir els resultats.”

LA PRÈVIA

El Rayo Vallecano és un rival molt dur, però tenim potencial per tornar amb punts de Vallecas
Rodri
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
El Nàstic és un rival complicat com tots, Si volem guanyar ens tocarà fer un partit molt complet
Míchel
entrenador del rayo

El Nàstic dona la baixa a Wilfried Zahibo

El club grana va anunciar ahir que havia arribat a un acord per rescindir el contracte que el vinculava amb el migcampista Wilfried Zahibo fins al 2019. El francès, amb tot, haurà marxat de l’entitat tarragonina un any i mig després d’incorporar-s’hi i sense haver tingut gaire protagonisme. En tot aquest període, Zahibo, que deixa una fitxa lliure, ha disputat només 15 partits de titular (1.191 minuts), en els quals ha vist onze targetes grogues.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)