Nàstic

futbol

Nàstic

Una sacsejada amb resultat

Nàstic. Rodri va donar minuts a jugadors poc habituals en la victòria al camp del Rayo i en va destacar el rendiment que li van oferir

El Nàstic va aconseguir dissabte una victòria revitalitzant al camp del Rayo i ho va fer justament un dia en què Rodri va aprofitar per donar l’oportunitat a jugadors que fins ara no han comptant gaire per a ell. És el cas de Juan Muñiz, que només havia estat titular un cop fins llavors, de Tete Morente (dues titularitats) i d’Eddy Silvestre (tres titularitats). A més, també va donar minuts a l’atacant del filial Brugui i va fer debutar Matilla.

Tot plegat va permetre als grana tornar a casa amb els tres punts i veure en acció jugadors que fins ara havien passat força desapercebuts. Tete Morente, per exemple, va ser un dels grans arguments ofensius en el primer temps. El tècnic, amb tot, va acabar d’allò més satisfet amb l’aportació d’aquests homes: “Hi ha gent que ha estat esperant la seva oportunitat, ha sortit, ha estat a un bon nivell i ha demostrat que vol estar a l’onze i que posarà les coses difícils als companys. D’això se’n beneficiarà el conjunt.” Rodri també va valorar la presència de jugadors del filial –“Brugui ha fet molt bon partit i és important anar sumant gent a la causa”– i va parlar de Juan Muñiz, que estava a l’aparador de cara al mercat d’hivern: “Ha fet un molt bon partit, fins ara no havíem comptat gaire amb ell, però jo no tancaré les portes a ningú. El que passa és que és difícil posar gent a l’onze.”

LA FRASE

Hi ha gent que ha estat esperant la seva oportunitat i que posarà les coses molt difícils als companys
Rodri
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)