ESPORTS

FUTBOL

Una millora insuficient

3a divisió. El Palamós perd al camp del Reus B (3-2) en un partit en què la fragilitat defensiva del degà es va tornar a posar de manifest. Els palamosins continuen dissetens, fora de la zona de descens

reus b 3 palamós 2

REUS B:Kilian, Márquez, Guerrero, Gonzalo, Miranda (Arnau, 46’), Modest, Arjona, Miravent, Ernest Forgas, Marcel (Dmitriev, 87’) i Oribe (Padilla, 81’).PALAMÓS:Quinti, Sergio Garcia, Mario Cardete, Cano, Lluc Banús (Nahuel, 73’), Subi, Uri Vila, Gerard Herrera (Crespo, 85’), Gelmà, Fran Ochoa (Isma, Traoré, 60’) i Marc Medina.GOLS:1-0 (28’) Miravent. 2-0 (52’) Arjona. 2-1 (69’) Marc Medina. 3-1 (77’) Gonzalo. 3-2 (92’) Uri Vila.ÀRBITRE:Garcia Fuster.T.G.:als locals Miranda i Forgas; i als visitants Uri Vila i Mario Cardete.T.V.:al tècnic visitant, Vicenç Fernández (64’).

El Palamós va començar el 2018 i la segona volta amb una derrota contra el Reus B (3-2) que significa el quart partit consecutiu perdut. El Palamós va experimentar una millora en el global del partit, però va tornar a cometre els greus errors defensius que han estat una constant al llarg de la temporada –ja ha encaixat 40 gols en les primers vint jornades de lliga, una xifra que ho diu pràcticament tot.

En els primers vint minuts de partit gairebé no hi va haver ocasions per a cap dels dos equips, tot i que el domini de la pilota va correspondre als locals. En el minut 28, un teva-meva de Miravent va acabar amb un xut ajustat que va superar Quinti per marcar l’1-0, que es va mantenir fins al descans.

En el minut 46, Marc Gelmà va tenir una ocasió manifesta de gol que no va entrar per ben poc. Només dos minuts després, Arjona, en un contraatac després d’una jugada d’atac del Palamós, es va plantar sol davant Quinti i va situar el 2-0 en el marcador. El Palamós, que ja havia fet entrar Isma Traoré, va posar més pólvora amb Nahuel per intentar escurçar la diferència i ho va aconseguir a través d’un penal que Marc Medina –ell mateix l’havia provocat– va transformar en el 2-1. Quan més pressionava el degà, en el minut 77, Oribe va picar una falta que Gonzalo va rematar al segon pal i que va superar Quinti per tornar a ampliar l’avantatge dels locals. El Palamós no va abaixar els braços i va seguir lluitant per intentar dir-hi la seva, però no hi va arribar a temps. Els de Vicenç Fernández només van aconseguir fer el 3-2 amb un llançament de falta d’Uri Vila ja en l’afegit.

L’equip ha fet un bon partit pel que fa a l’actitud i el treball, però ens cal més concentració quan en defensa hem de ser contundents
És una llàstima perquè abans del 2-0 n’hem tingut una de molt clara per empatar el partit