Territorial

El Farners perd contra la Muntanyesa el quart partit seguit

1a catalana. Els selvatans van sortir adormits i Blanquera va ser l’únic que els va mantenir vius

muntanyesa 3 farners 1

MUNTANYESA:Víctor Cócera, Jose Santos, Francis, Cazorla, Jaime (Óscar, 81’), Eitan, Èric (Àlex Gil, 84’), Nil, Patxi (Manolo Bueno, 88’), Pedro García (Bauli, 88’) i Joshu (Juanpi (68’).FARNERS:Blanquera, Adrià Salas, Caste, Pitu Riart, Muniesa, Fajardo, Toni Rossell, Albert Vila (Peracaula, 55’), Bader (Jose Martínez, 72’ (Roger Parals, 81’)), Negre i Òscar Parcet (Carlos Gómez, 81’).GOLS:1-0 (1’) Pedro García. 1-1 (28’) Muniesa. 2-1 (73’) Nil. 3-1 (86’) Óscar.ÀRBITRE:Panero Cerezo.T.G.:al local Jaime; i al visitant Òscar Parcet.COMENTARI:El Farners continua immers en una dinàmica terrible de resultats i ahir va encadenar la quarta derrota. Els de Pau Hidalgo ja van començar el partit molt malament i Pedro García va obrir la llauna en el primer minut aprofitant una errada defensiva. Blanquera, molt encertat, va ser l’únic que va mantenir viu els selvatans en el primer quart d’hora, en què la Muntanyesa va tenir quatre ocasions molt clares més. A poc a poc el Farners va reaccionar i va poder empatar amb una rematada de cap de Muniesa, però el domini va continuar sent dels locals fins al descans. En la segona part el partit va estar més obert fins que en el 73’ Nil va sorprendre tothom amb una canonada que va significar el 2-1. Amb els selvatans llançats a l’atac, Óscar va fer el definitiu 3-1 amb un xut ple de rebots després d’un contraatac.