3a divisió FEF

El retorn de Bonaventura

3a divisió. El davanter banyolí tornarà a vestir la samarreta del Figueres després d’un any al Palamós, que va prescindir dels seus serveis fa uns dies. El punta podria debutar diumenge en el derbi

El derbi de diumenge entre el Palamós i el Figueres arribarà en un moment mogut per als dos equips empordanesos. La setmana no serà tranquil·la, i el primer moviment el va fer ahir la Unió, que va incorporar Marc Bonaventura, que abans de les vacances de Nadal va sortir del Palamós per la porta del darrere –el club li va rescindir el contracte– després de marcar 4 gols en 15 partits en què ha acumulat més de 1.000 minuts jugats.

D’aquesta manera, el punta torna al club que va ser casa seva abans de vestir la samarreta del Palamós. Bonaventura va arribar a Figueres la temporada 2013/14 i va marcar 7 gols en 21 partits abans de patir una greu lesió al genoll que el va apartar dels terrenys de joc fins a la temporada següent, en què només va marcar un gol que, això sí, va servir per classificar la Unió per a la promoció d’ascens. El curs següent, va jugar cedit al Girona B i la temporada passada, amb Chicho a la banqueta, no va tenir oportunitats i va fer les maletes cap al Baix Empordà. Bonaventura, que ja entrarà en la dinàmica de l’equip, podria debutar diumenge en la visita al camp del Palamós.

D’altra banda, el Figueres també va confirmar la baixa del jove lateral Joel Vilalta, que s’incorpora al Llagostera B.

Mamau, a prop de Palamós

El Palamós també està fent els últims retocs per encarar la segona volta, i en els propers dies podria anunciar l’arribada de Mamau si arriba a un acord amb el seu club actual, la Jonquera. Si arriba, podria debutar contra el seu exequip, el Figueres, diumenge. El degà també està buscant un davanter que ocupi el lloc, precisament, de Bonaventura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)