3a divisió FEF

VICENÇ FERNÁNDEZ

EXENTRENADOR DEL PALAMÓS

“Quan perds, és una cosa que pot passar”

“Tu lluites amb les armes que tens, i quan t’envien a la guerra hi ha gent que té tancs i canons i potser nosaltres teníem fletxes i llances. No era tan fàcil”

Dilluns al vespre Vicenç Fernández va deixar de ser l’entrenador del Palamós, que va acomiadar el tècnic a causa dels mals resultats de l’equip –quatre derrotes seguides en la lliga i amb la zona de descens a tocar–. Vicenç, encara tocat per la destitució, repassa les seves últimes hores a la banqueta palamosina i dona la seva versió dels fets, al mateix temps que considera que estava capacitat per tirar endavant la situació.

S’esperava la destitució?
Quan perds partits seguits saps que és una cosa que pot passar, i el calendari no era fàcil, així que dintre de tot era una cosa previsible.
Tot i així, m’imagino que se sentia amb forces per revertir la mala dinàmica de l’equip...
Sí, després de donar algunes baixes forçades, buscàvem incorporar gent amb la qual poder desenvolupar una mica més la nostra idea.
El Palamós enllaça quatre derrotes, però encara està fora del descens. Creu que ha faltat paciència?
Quan el dilluns el president ens va comunicar la decisió, poc abans de l’entrenament, és el que nosaltres vam pensar, que no estàvem en descens i que hi havia equips pitjors, tot i que això tampoc és cap consol. Tu lluites amb les armes que tens, i quan t’envien a la guerra hi ha gent que té tancs i canons i potser nosaltres teníem fletxes i llances, i no era tan fàcil afrontar aquesta guerra.
Què ha fallat per arribar fins a aquesta situació?
En la faceta ofensiva, no estàvem tan malament i hem fet gols, però sí que potser defensivament hem estat massa tous.
I ara, què pensa fer?
Encara no ho sé, tinc una conversa pendent amb el club que el dilluns no vaig tenir, i ja es veurà què passa amb el meu futur, ara mateix encara vull pair-ho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)