1a femenina

Setmanes per fer calaix

1a divisió femenina. El Barça disposarà de dos mesos i mig nets per continuar avançant en la lliga mentre no disputa la competició europea. A més, el seu calendari més pròxim fa baixada

La reincorporació del Barça a la primera divisió femenina, en la qual és líder empatat a punts amb l’Atlético, serà prou tranquil·la pel que fa al calendari. L’equip de Fran Sánchez no tindrà compromisos europeus fins a la fi de març, quan disputarà els quarts de final de la Champions, i el mes vinent jugarà contra equips de la part mitjana i baixa de la classificació.

“En aquest començament d’any hem d’aprofitar aquestes setmanes que tenim senceres per treballar i afrontar els partits amb garanties. L’actitud que hem tingut en tots els partits de la primera volta és fonamental per intentar guanyar els partits”, va explicar ahir el tècnic blaugrana, Fran Sánchez. Per començar, el Barça jugarà demà contra el Saragossa, el cuer de la classificació.

D’altra banda, l’Espanyol necessita aturar al més aviat millor la seva mala sèrie de resultats, perquè no guanya des de l’octubre. Demà jugarà contra el Betis, setè classificat. “La situació en què som no hi ajuda gaire, perquè només hem guanyat dos dels darrers 21 punts i és una cosa que pot afectar les jugadores i el cos tècnic mentalment”, admet Joan Bacardit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)