Nàstic

futbol

Nàstic

En plena reconstrucció

Nàstic. L’equip tarragoní, que ja ha fet cinc fitxatges d’hivern i no en descarta algun altre, ambiciona a Almeria la segona victòria seguida a camp contrari per fer créixer l’optimisme

El futbol és un món d’alts i baixos emocionals. Els equips solen ser muntanyes russes anímiques, i el Nàstic, que els últims anys ha viscut ascensos i descensos i s’ha vist a les portes de primera i a un gol de tornar a segona B, n’és un bon paradigma. Setmana a setmana, la visió de les coses canvia, i aquests dies toca optimisme. El got es veu mig ple a Tarragona, perquè l’equip grana va tancar la primera volta amb una victòria al camp d’un dels equips de la zona alta, el Rayo, i perquè en les últimes hores s’han ampliat fins a cinc els fitxatges d’hivern –en podria arribar algun altre–, que han de reforçar una plantilla incapaç fins ara d’assegurar tranquil·litat, i aportar aire fresc a un equip feble anímicament.

Perquè creixi l’optimisme, el Nàstic ambiciona la segona victòria seguida, un altra vegada a camp contrari, contra l’Almeria en el partit que obre la segona volta. “Aquesta ha estat una setmana d’il·lusió per a nosaltres. Tenim ganes de sumar punts i estabilitzar-nos a la zona mitjana de la taula”, afirma el tècnic grana, Antonio Rodríguez, que avisa de la dificultat del repte d’aquesta tarda: “Serà un partit molt complicat i també molt diferent al de Vallecas. És difícil sumar punts al camp de l’Almeria, perquè és un equip molt rocós.” Rodri voldria veure el seu equip tan inspirat com en la primera meitat contra el Rayo, tant en atac com en defensa. Els grana són conscients que una altra victòria a fora els permetria afrontar el següent partit a casa amb més tranquil·litat.

L’Almeria, que es va encallar entre l’octubre i el novembre, ha agafat aire en les últimes jornades gràcies als partits al seu estadi, on encadena quatre victòries. Ara té un punt més que els grana.

LA FRASE

Aquesta ha estat una setmana d’il·lusió. Tenim ganes de sumar i estabilitzar-nos a la zona mitjana de la classificació
Antonio Rodríguez
entrenador del nàstic

Álvaro Vázquez i Dumitru, en la convocatòria

Rodri va incloure en la convocatòria de dinou d’ahir –l’equip es va desplaçar a primera hora del matí cap a Almeria, on es va entrenar a la tarda– tres dels cinc fitxatges d’hivern: el migcampista Matilla, que ja va debutar a Vallecas, i els atacants Dumitru i Álvaro Vázquez, el fitxatge dels quals es va fer oficial dijous. Javi Márquez, encara sense prou ritme de competició, i César Arzo, que encara no té la documentació a punt i també arrossega alguna molèstia, es van quedar a Tarragona.” Les noves incorporacions tenen molta qualitat, però tenen el dèficit de la competició. Hem de tenir cautela i que s’adaptin al que volem”, va explicar Rodri, que té unes quantes baixes: els lesionats Tejera, Uche, Djetei, Perdomo, Jean Luc i Stéphane Emana, i els sancionats Abraham i Kakabadze. La convocatòria va incloure els jugadors del filial Pol Valentín, Ivan de Nova i Brugui, i no pas Juan Delgado, que serà, molt probablement, la següent sortida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)