Girona

Paco Jémez

Entrenador de Las Palmas

“Qui s’ha equivocat greument soc jo”

“Abans de començar, m’agradaria demanar disculpes a la nostra afició pel partit, per la golejada. Vull que entenguin que aquest resultat és més per demèrit meu que dels jugadors”, va dir Paco Jémez només d’entrar a la sala de premsa. Després d’un 6-0, el tècnic no va voler carregar contra els seus jugadors i va assumir tota la responsabilitat: “Els he fet jugar d’una manera per a la qual potser encara no estan preparats. Jugant d’una altra manera potser no n’hauríem encaixat tants. Volent buscar una cosa, ens n’hem trobat una altra. Qui s’ha equivocat greument soc jo. Els he dut a un camí i a un lloc equivocats.”

Jémez va reconèixer que el 2-0 va ensorrar els seus homes: “La capacitat mental que tenim per aguantar el que passa en un partit és limitada. El penal i l’1-0 l’hem assimilat bé, perquè després ha vingut la nostra millor fase al camp, però amb el 2-0 ens hem ensorrat. Ja vèiem molt lluny la remuntada i això fa que apareguin antics fantasmes.” L’entrenador va explicar que els seus jugadors estaven plorant al vestidor: “La meva obligació ara és estar aquí, però preferiria estar amb ells i compartir el que senten.”

Las Palmas queda molt enfonsat en la classificació: “No podem buscar excuses. Hem de competir amb la situació que tenim. I amb els que estiguin preparats per competir, hi anirem. Hem d’afrontar una situació tan dura com real.” Jémez hi va afegir: “És clar que tenim moltes coses a millorar, és obvi. Per això treballarem i necessitem temps, però el problema és que el temps ens ofega. I no és excusa.” El tècnic va felicitar el Girona i va assegurar que entenia perfectament que els blanc-i-vermells no haguessin aixecat el peu de l’accelerador: “El Girona ha fet el que havia de fer. Ha competit legalment. No és una falta de respecte que et facin sis gols, ni de bon tros. Ha competit i ha buscat el millor resultat. No crec que hagi fet res estrany ni que es pugui censurar. Tot i que no fa cap gràcia encaixar sis gols, perquè no és gens agradable, però ho entenc.”

CULPA SEVA

“He fet jugar els jugadors d’una manera per a la qual encara no estan preparats”

CAP RETRET AL RIVAL

“El Girona ha fet el que havia de fer. No és falta de respecte que et facin sis gols”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)