Territorial

Un rival massa sòlid i eficaç

1a catalana. El Farners competeix però no pot crear problemes a la Grama, que demostra sobre el terreny de joc per què és el líder

Farners 0 FE Grama 1

FARNERS:Blanquera, Adrià Salas, Pitu Riart, Pere Caula (Parcet, 55’), Muniesa, Toni Rossell, Bader, Joel Salas, Negre, Gerard Gómez i Roger Parals (Carlos Gómez, 55’).FE GRAMA:Toni Texeira, Toshiki, Oliver, Rojas, Djibi, Edu Domingo, Buba (González, 91’), Iván Campos (Martí Tapias, 83’), Cristóbal, Morales i Lamin.GOLS:0-1 (30’) Lamin.ÀRBITRE:Álvarez Ubric.T.G.:Adrià Salas i Parcet, i Lamin i Oliver.PÚBLIC:150 espectadors.

El Farners va encaixar la cinquena derrota consecutiva en la lliga contra una Fundació Esportiva Grama que camina amb pas ferm cap a l’ascens. Els de Pau Menéndez van plantar cara a un rival de molt nivell però davant d’un bloc molt ben posicionat en defensa i perillós al contraatac no van poder generar gaires ocasions de gol. Una de les claus van ser els ràpids extrems del conjunt de Santa Coloma de Gramenet. En l’acció del 0-1, Buba va recollir una pèrdua dels locals al mig del camp, va fer valer la seva velocitat per trobar una bona posició per fer la centrada a l’àrea i, des d’aquesta posició, Lamin va marcar de cap el primer i únic gol del partit.

En la segona meitat, la Grama va posar-hi el control i accelerava el partit quan veia l’opció de sortir a la contra. El Farners, per la seva banda, ho va intentar però va topar amb un rival molt ben plantat al darrere que no deixava generar ocasions de gol. La setmana que ve, el Farners té un partit clau a casa contra el Cardedeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)