Nàstic

Dimitrievski atura un penal al 90’ i salva un punt per al Nàstic

2a divisió A. L’equip grana empata a Almeria després d’igualar gràcies a Tete Morente (79’) el gol de Fidel (58’)

El Nàstic ha aconseguit un bon punt al camp de l’Almeria gràcies al penal aturat per Dimitrievski a Verza en el minut 90. Abans, Fidel havia avançat els locals (58’) i Tete Morente havia empatat per als grana (79’). El Nàstic, amb un partit pendent –el que jugarà dijous a Pamplona–, té quatre punts de marge respecte la zona de descens.

El Nàstic, dinàmic i vertical, ha fet una bona primera meitat, però li ha falta millorar en la rematada final, sobretot a Muñiz després d’una centrada del debutant Pol Valentín i a Gaztañaga i Eddy Silvestre després d’accions individuals. L’Almeria també ha tingut alguna ocasió en una primera meitat entretinguda.

En la segona part, els locals han tingut més el control del joc i s’han avançat gràcies a una rematada de Fidel a centrada de Pozo. Quan pitjor ho passava el Nàstic, Morente s’ha inventat un xut des de fora de l’àrea que ha acabat dins la porteria després de tocar en Joaquín. Just abans del final, Javi Jiménez ha fet penal en agafar Fidel dins l’àrea. Dimitrievski, però, ha endevinat el xut de Verza.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)