2a divisió FEF

Sense el premi del triomf

2a divisió B. Una doble errada condemna el Peralada al segon empat consecutiu i deixa els alt-empordanesos sense una merescuda victòria en l’estrena de Chicho al municipal xampanyer

peralada 2 v. mestalla 2

PERALADA:Gianni, Maxi Villa, Bambo, Vallho, Pablo Carbonell, Paik (Serrano, 68’), Romero (Boniquet, 84’), Éric Montes, Andzouana, Coro (Iu Ranera, 76’) i Joel Arimany.VALÈNCIA MESTALLA:Cristian, Álvaro, Márquez, Morgado (Fran Navarro, 82’), Centelles, Álex Blanco, Damián, Villalba (Hugo, 88’), Miki (Kangin Lee, 77’), Sito i Jordi.GOLS:0-1 (39’) Jordi. 1-1 (45’) Pablo Carbonell. 2-1 (54’) Coro. 2-2 (86’) Àlex Blanco.ÀRBITRE:Monter Solans.T.G.:als locals Romero i Bambo; i als visitants Damián, Jordi, Miki i Kangin Lee.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.

El Peralada va tenir a prop la primera victòria amb Chicho Pèlach a la banqueta, però al final es va haver de conformar amb un punt en empatar contra el València Mestalla. Els locals van transmetre molt bones sensacions i van fregar el triomf després dels gols de Pablo Carbonell i Coro, que van capgirar el 0-1 de Jordi, però una doble errada a quatre minuts del final va permetre l’empat del filial valencianista.

La primera part va ser molt intensa i no va tenir un dominador clar. El Peralada no va permetre alegries al filial valencianista, que pràcticament no va inquietar Gianni. El porter local va tenir poca feina i només va haver d’intervenir per interceptar una perillosa acció des de l’esquerra de Jordi (31’), però no va poder fer res en l’acció del 0-1. Una potent centrada de Centelles al segon pal la va aprofitar Jordi per rematar de cap a l’escaire, lluny de l’abast de Gianni (39’).

El gol no reflectia el que passava sobre el camp, on el perill l’havia creat el Peralada. Els locals van disposar de quatre bones ocasions per marcar, amb un xut potent i creuat de Pablo Carbonell des de dins l’àrea, després de marxar de dos rivals, que va sortir desviat (9’); una rematada de cap en semierrada d’Andzouana, en una falta servida per Paik, que Cristian va rebutjar (28’); un cop de cap forçat de Joel Arimany després d’una centrada de Maxi Villa per la dreta (32’), i, sobretot, un potent xut de falta de Pablo Carbonell que Cristian va volar per evitar l’1-0 (35’). Tot i anar al darrere, el Peralada no va deixar de buscar l’empat i va trobar el premi en l’afegit en una bona acció d’Andzouana, que va assistir Pablo Carbonell i aquest va batre Cristian amb un xut potent (47’).

La segona meitat va començar amb un Peralada dominador i intens. Els locals no van deixar respirar el València Mestalla i Paik va perdonar el segon en una acció personal que va acabar amb un xut desviat (50’). El gol no va trigar a arribar. Cristian va refusar amb problemes un potent xut d’Andzouana, clau ahir, i el refús el va aprofitar Coro per establir el 2-1 (54’).

Els valencians van reaccionar i van passar a dominar el partit. Van tenir a prop l’empat en una volea d’Álex Blanco al travesser (58’) i en un xut desviat de Villalba (60’). El Peralada es va defensar amb ordre i va buscar la sentència a la contra. Andzouana va tenir l’ocasió més clara en un potent xut que va refusar Cristian (81’). L’alegria no va ser completa ja que el Mestalla va empatar en el 86’ en una acció de mala sort. Álex Blanco va aprofitar una doble errada de Vallho i Gianni i va fer el 2-2 definitiu a plaer.

GOL DE CORO UNA VOLTA DESPRÉS

Coro va començar la temporada sent titular, però a poc a poc va anar perdent protagonisme i en les últimes jornades de la primera volta el seu paper era gairebé residual. Amb l’arribada de Chicho l’experimentat davanter ha recuperat un lloc a l’onze titular, acompanyant en la punta d’atac Soni a Mallorca i Joel en el partit d’ahir. Contra els valencians Coro va ser l’autor del 2-1 i va poder celebrar el seu segon gol de la temporada. De fet, el de Vilassar no veia porteria des de la segona jornada de lliga al camp del València Mestalla, on va marcar de falta directa (4-1).

ELS VESTIDORS

Avui també mereixíem guanyar, però hem de tenir perseverança, no abaixar el cap i mirar al proper partit
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
El gol sempre genera canvis, ja que tens alguna cosa a perdre i ens tirem enrere. Hem encaixat el gol fruit d’una errada individual
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)