2a divisió FEF

Aquest Olot està molt viu

Amb moral. Els olotins van trencar per fi una sèrie dolorosa de 32 partits sense vèncer a fora en la categoria, es mantenen a dos punts del ‘play-out’ i ja són a quatre de la permanència

L’Olot va aconseguir una victòria vital a la Nova Creu Alta de Sabadell i va trencar d’una vegada per totes una estadística negativa que el perseguia des de feia anys. L’equip olotí va tornar a vèncer a domicili després de 32 enfrontaments sense poder-ho aconseguir en la categoria, una mala ratxa que havia de trencar per tenir possibilitats de lluitar per la permanència. Els de la Garrotxa no havien sumat els tres punts en joc fora de casa a segona B des del 29 de març del 2015 al camp del Badalona (0-4), precisament el seu pròxim rival al municipal. La victòria catapulta els jugadors dirigits per Raúl Garrido a la dissetena posició i els manté a dos punts de la promoció de permanència –l’Atlètic Balears, el setzè, va guanyar el Formentera (1-0)– i a quatre de la permanència directa.

Els gols de Blázquez i Toril, que ha marcat en dues jornades consecutives, en l’inici de la segona meitat van ser clau per a l’Olot, que tot i veure com Felipe Sanchón retallava distàncies de seguida amb un golàs per l’escaire, va aguantar l’avantatge gràcies al rigor, la bona col·locació i la solidaritat de tots en tasques defensives.

La injecció de moral que ha transmès a l’equip Raúl Garrido comença a donar fruits en forma de resultats, i és que els olotins afronten ara un tram de calendari menys dur amb diversos enfrontaments consecutius contra els rivals que tenen més a prop en la classificació, una oportunitat per acabar de fer el pas endavant per aspirar a aconseguir el gran objectiu fixat per l’entitat, que no és altre que la permanència un curs més en la categoria de bronze. Treure’s la motxilla pesant que suposava no vèncer lluny de la Garrotxa pot ser un punt d’inflexió per als de Garrido, que disputaran els pròxims dos partits a fora contra dos rivals que tenen per sota en la taula. Després de rebre el Badalona (diumenge que ve a les 16.30 h), els olotins visitaran el cuer, el Deportivo Aragó, i just després del duel gironí contra el Peralada els garrotxins visitaran el camp de la Peña Deportiva, el penúltim classificat, un tram de calendari molt important de cara al futur més immediat.

Curs 2014/15
Hèrcules-Olot 2-0
Alcoià-Olot 1-0
Reus-Olot 1-0
Curs 2015/16
Vila-real B-Olot 2-0
Reus-Olot 3-0
Badalona-Olot 0-0
Atlètic Balears-Olot 1-1
Huracán-Olot 3-1
Olímpic-Olot 2-2
Pobla de Maf.-Olot 2-2
L’Hospitalet-Olot 1-1
Llosetí-Olot 1-0
Llevant B-Olot 2-2*
Alcoià-Olot 2-2
Lleida Esp.-Olot 2-0
Barça B-Olot 2-0
Sabadell-Olot 3-0
V. Mestalla-Olot 0-0
Eldenc-Olot 2-1
Cornellà-Olot 5-0
Espanyol B-Olot 1-1
Hèrcules-Olot 1-0
*El comitè va determinar que el resultat final havia de ser 3-0 per una alineació indeguda de l’Olot
Curs 2017/18
Hèrcules-Olot 1-1
Badalona-Olot 1-0
Peralada-Olot 0-0
Atlètic Balears-Olot 1-1
Ontinyent-Olot 1-0
Alcoià-Olot 3-1
Ebre-Olot 2-1
Formentera-Olot 1-1
València Mestalla-Olot 1-1
Elx-Olot 2-1

Una derrota en tot el Tourmalet

L’Olot ha passat el tram més dur del calendari jugant contra equips aspirants a l’ascens amb bona nota. L’equip garrotxí afrontava el Tourmalet en penúltima posició, a quatre punts de la promoció de permanència i a sis de la salvació directa, amb només una victòria i vuit punts. Tot i la rellevància dels rivals, els olotins només han perdut un matx –al Martínez Valero contra l’Elx (2-1)– i han obtingut dues victòries, totes amb Raúl Garrido ja a la banqueta. L’Olot només ha perdut un dels darrers vuit partits de lliga i ha acumulat 11 dels 24 punts en joc, i és que els garrotxins han guanyat el Lleida Esportiu (2-1) i han empatat a casa contra rivals temibles com el segon classificat, el Vila-real B (0-0), o el Mallorca (0-0), el líder de la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)