Nàstic

futbol

Nàstic

L’estímul de respirar amb tranquil·litat

Nàstic. L’equip grana tindrà demà la possibilitat de situar-se 7 punts per sobre de la zona de descens, la distància més gran de l’últim curs i mig

El Nàstic afronta una setmana especialment intensa que acabarà diumenge al Nou Estadi amb el duel del Camp de Tarragona contra el Reus. Abans, però, els de Rodri tenen una cita suculenta: el desplaçament de demà al camp de l’Osasuna (19 h), on els grana han de recuperar el partit suspès per la neu el divendres 2 de desembre passat. Els jugadors, amb tot, s’hauran d’abstraure del cansament, si bé pensen ara a curt termini, ja que la prioritat és consolidar a Pamplona el bon inici d’any encadenant una tercera jornada sense perdre.

L’empat de dissabte passat va permetre al Nàstic aconseguir la distància més gran respecte a la zona de descens d’aquesta temporada (4 punts) i ara els tarragonins esperen augmentar aquesta diferència a 7 punts o, en cas d’empat, 5. Sigui com sigui, si l’equip que entrena Rodri no perd, aconseguirà el coixí més gran respecte a les posicions de descens des de la temporada 2015/16, quan el Nàstic va jugar el play-off d’ascens a primera divisió.

El derbi, amb la tercera samarreta

En el duel del Camp de Tarragona entre el Nàstic i el Reus, l’equip local jugarà finalment amb la tercera indumentària. Així ho va anunciar el club presidit per Josep Maria Andreu, que té el vistiplau de la federació espanyola i, per tant, lluirà la samarreta amb la bandera de Tarragona que va presentar el mes passat després d’un concurs. El conjunt que entrena Rodri, doncs, no vestirà amb l’habitual indumentària grana dels partits al Nou Estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)