2a divisió FEF

Bueno (Barça B) reforçarà l’eix del Peralada

2a divisió B. El central uruguaià ja es va entrenar ahir amb l’equip en espera que el Girona i el Barça tanquin un acord de cessió

Santi Bueno, jugador del Barça B, serà nou jugador del Peralada en les pròximes hores si no passa res estrany. El central de 19 anys ja es va entrenar ahir a les ordres de Chicho a Torres de Palau, en espera que el Girona i el Barça arribin a un acord definitiu per a la seva cessió fins a final de temporada –s’haurà de veure si hi ha una opció de compra en l’acord, ja que l’uruguaià té encara un any més de contracte amb els blaugrana–. Bueno es convertirà així en el segon reforç del conjunt xampanyer en aquest mercat d’hivern, després que la setmana passada Manel s’incorporés a l’equip després de trencar la seva cessió al Llorca. El jove futbolista afegirà així competència a l’eix de la defensa, on fins ara Chicho només disposava de Bambo, Vallho i Estellés i havia de patir quan tenia la baixa d’un dels tres jugadors. A més, només Bambo complia la condició de sub-23 per poder pujar amb el Girona si és necessari.

L’interrogant serà veure quin és l’estat de forma i el ritme de competició que pot tenir el central uruguaià, ja que aquesta temporada estava inèdit amb el Barça B. De fet, amb el club blaugrana Santi Bueno ha tingut poc protagonisme des que va arribar en el mercat d’hivern de la temporada passada, tot i haver pagat un milió d’euros en concepte de traspàs al Peñarol. La temporada passada Bueno només va jugar quatre partits de lliga i un en la Champions juvenil. On sí que va tenir un paper destacat va ser aquest estiu amb la selecció sub-20 de l’Uruguai, amb qui va jugar sis partits en el mundial sub-20.

Un porter, el següent

L’arribada de Bueno obligarà el Peralada a donar una baixa, segurament a Draman, però n’hi haurà d’haver més perquè el Girona continua buscant un tercer porter que pugui jugar a Peralada i entrenar-se amb el primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)