Girona

Al Wanda, 250 aficionats

Bona resposta. Tot i el canvi de data a última hora, a les graderies de l’estadi de l’Atlético de Madrid hi haurà uns 250 aficionats blanc-i-vermells que donaran suport al Girona

El Girona no estarà sol en la seva estrena en un dels grans camps de la màxima categoria del futbol estatal com és el Wanda Metropolitano. Un cop tancat el període de compra d’entrades, uns 250 aficionats blanc-i-vermells seran a les graderies de l’estadi de l’Atlético de Madrid per donar suport al Girona. D’entre tots ells, n’hi ha un centenar que es desplaçaran fins a Madrid amb autocar, ja que han aprofitat la possibilitat que oferia el club d’adquirir el viatge i l’entrada. La resta, uns 150, aniran fins a Madrid pel seu compte.

Malgrat el canvi de data a última hora –fa tot just una setmana es va passar l’inici del partit de diumenge a dissabte–, les devolucions i cancel·lacions d’entrades d’aficionats gironins han estat ben poques.

Així doncs, en l’estrena a l’estadi més modern de la lliga –el Wanda Metropolitano es va inaugurar aquest estiu–, el Girona tindrà el suport d’un bon gruix d’aficionats. El caliu dels seguidors blanc-i-vermells serà clau per intentar protagonitzar la sorpresa i puntuar contra l’Atlético.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)