Territorial

A mig camí, i encara amb molta feina per fer

1a catalana. Els equips de la demarcació comencen la segona volta en una jornada en què destaca el Banyoles-Llagostera B de demà

Superat l’equador de la temporada, els cinc equips de la demarcació comencen el segon tram del curs, en què es decidirà quina és la seva nota a final de curs. I és que tot i que els objectius per bé o per mal comencen a estar definits, cap de les plantilles gironines té res assegurat encara en una competició extremadament igualada. Els dos primers partits de la segona tindran protagonistes gironins i es disputaran avui a les 16 h: el Farners vol aturar la caiguda lliure en la classificació de cinc jornades sense puntuar. El rival dels colomencs serà un Cardedeu en forma i que fa cinc jornades que no perd. Pel que fa al Lloret, la voluntat és consolidar-se en la zona mitjana superant un Sant Joan de Montcada que també ocupa aquesta part de la classificació.

Les brases, a prop

Dels duels de demà, destaca el partit entre el Banyoles i el Llagostera B (12 h). L’equip del Pla de l’Estany no pot fallar gaire més, sobretot a casa, si vol atrapar la zona de permanència, que ara és a quatre punts. El rival dels blanc-i-blaus serà un Llagostera B que té un partit pendent de jugar però que no vol acostar-se més al perill, que ara és a sis punts.

També a les 12 h jugarà la Jonquera. Els de Joan Mármol volen sumar tres punts que els enganxin de nou a la part alta de la classificació. El rival de l’equip fronterer serà un Júpiter que ha protagonitzat un primer tram de temporada decebedor, ocupa la zona de descens però va començar l’any amb una victòria clau per escalar llocs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)