Girona

Girona

Primera divisió

Un partit amb majúscules

El Girona afronta un repte de màxima dificultat en un escenari amb més de 60.000 espectadors contra el segon classificat, possiblement l’equip més competitiu dels últims anys a primera

Els gironins necessitaran un partit rodó per batre Oblak (dotze partits a zero) i per contenir homes com ara Griezmann i Diego Costa

Assaltar la nova casa de l’Atlético és un repte de màxima dificultat per al Girona. L’escenari impressiona i el rival espanta. Els de Simeone estan contra les cordes en la copa després de l’1-2 contra el Sevilla i fora de la Champions, però en la lliga és dels pocs que mig aguanta el ritme del Barça i s’ha escapat deu punts per sobre del Real Madrid, que aviat està dit. A favor, els de Machín tenen el coixí de la feina ben feta en la primera volta, l’impuls del 6-0 contra Las Palmas i la tranquil·litat de saber que no té res a perdre. I si els gironins són capaços de combinar aquestes bones sensacions amb 90 minuts d’intensitat i concentració màximes, el còctel pot ser explosiu.

A la pissarra és d’aquells partits que per puntuar ho has de fer molt bé i que el rival no tingui el dia. Certament, l’Atlético és un autèntic especialista a sobreviure en partits complicats. En els deu últims partits de lliga només ha encaixat dos gols. En els dinou de la primera volta, únicament set (dos a Montilivi). L’ADN defensiu dels de Simeone és d’una qualitat suprema. I aquest gener hi ha afegit pólvora ofensiva amb Diego Costa, tant letal en la rematada (ha marcat en tres dels quatre partits que ha jugat, entre lliga i copa) com també inconscient (es va treure la samarreta per celebrar el seu gol contra el Getafe sense recordar que tenia una targeta i va acabar expulsat). L’hispanobrasiler tornarà avui contra el Girona al costat de Griezmann. La parella fa por. I les alternatives que té Simeone ja les voldrien la majoria d’entrenadors de primera.

Al Wanda, l’equip està invicte en la lliga, tot i que el Chelsea el va assaltar en la Champions i el Sevilla va fer el mateix aquest dimecres en la copa. Tampoc és que els de Simeone s’hagin passejat en la competició de la regularitat, perquè hi han cedit tres empats (Barça, 1-1; Real Madrid, 0-0 i Vila-real, 1-1) i cap de les quatre victòries ha estat aclaparadora (1-0 contra l’Alavés, 2-1 contra la Real Sociedad i 2-0 contra el Getafe i el Sevilla).

Igual que en la primera volta, l’Atlético farà una defensa de circumstàncies (Godín i Filipe Luís són baixa igual que també ho van ser a Montilivi), però aquesta vegada no hi serà l’home que la va esmicolar a cops de cap: Stuani. Serà una nova oportunitat per a Olunga, amb Kayode a la recambra.

LA PRIMERA VOLTA

Els de Machín, l’únic equip que ha fet dos gols a l’Atlético, va tenir el triomf a tocar

EL WANDA

Inexpugnable en la lliga, el Sevilla i el Chelsea l’han assaltat en la copa i la Champions

BAIXES IMPORTANTS

Com en la primera volta, Filipe Luís i Godín no hi seran, però aquest cop tampoc Stuani
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)